Kanadskému bojovníkovi se nevědomky vysmívali na internetu, on je přitom v UFC!

Kanadskému bojovníkovi se nevědomky vysmívali na internetu, on je přitom v UFC! Tanner Boser (vpravo) | zdroj: Profimedia

Před lety se zdálo, že se snad tělocvičně vyhýbá obloukem, a tak si ho oblíbili internetoví vtipálci. Soudit knihu podle obalu se ale nevyplácí, Kanaďan už několik let patří k nejlepším MMA bojovníkům.

V dnešní době stačí málo a prakticky z kohokoliv se může přes noc stát hvězda internetu. Něco takového se před lety potkalo i Tannera Bosera z Kanady. Když si šli s kamarády na veletrhu UFC pro podpis od svých oblíbených bojovníků, zvěčnil je přítomný fotograf.

O nějakou dobu později na fotku kdesi narazil neznámý vtipálek a jelikož mladíci nevypadali, že by kdy zavítali do tělocvičny, rozhodl se jí vdechnout nový život. Doplnil ji tedy o škodolibý komentář. "Říkají, že mají černé pásy v thajském boxu... Pod Gracieovými."

Vtip je v tom, že v Muaythai se pásky na rozdíl od mnoha jiných bojových umění neudílí. Gracie je pro změnu rodinný klan, který dostal na výsluní brazilské jiu-jitsu, které je dnes nedílnou součástí MMA. Získat pásek od nich má tedy velkou váhu.

Jak se ale říká, nikdy nesuď knihu podle obalu. Včera vtipnou fotku sdílel již zmiňvaný Tanner Boser, který aktuálně bojuje v UFC. "Tenhle meme už koluje po MMA stránkách roky. Já jsem ten týpek nalevo," uvedl.

"Bylo nám tak 19 a čekali jsme ve frontě na UFC veletrhu, aby nám Wanderlei Silva a Thiago Alves podepsali rukavice. Procházel tam fotograf a řekl nám, ať si ty rukavice nasadíme a tváříme se drsně," popsal Tanner pozadí vzniku snímku. 

"Někdo pak ten obrázek po pár letech objevil v nějakém archívu z toho UFC expa nebo někde a udělal z něj meme. Chápu proč, ale zajímalo by mě, kde je autor. Přiznej se, zbabělče!"

Kanadský těžkotonážník začal profesionální kariéru v roce 2012, tedy o pár let později. V prvních 6 zápasech nepoznal přemožitele a předloni to dotáhl až do UFC. Tam se mu sice zatím nedaří podle představ, ale prohrává zatím jen na body, zatímco 3 ze svých 4 výher v nejslavnějším oktagonu získal knockouty. Navíc je mu teprve 30 let, což v těžké váze znamená pravděpodobně ještě dlouhou kariéru.

A co dva zbylí "tvrďáci" z fotky? Jeden z Tannerových fanoušků se zeptal, jestli náhodou někdo z nich nebude bojovat třeba ve ONE Championship. "Ten uprostřed je můj bratr, má fialový pás v BJJ a bilanci 1-0 v profi MMA. Týpek na pravo je Kurtis a hraje na bubny v metalové kapele Tyrant. Pravděpodobně je ONE nečeká, ale jdou si svou vlastní cestou."

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články