Khabib Nurmagomedov chce Fergusona a trvá na turnaji v Rusku

Khabib Nurmagomedov chce Fergusona a trvá na turnaji v Rusku zdroj: Profimedia

Nurmagomedov už dokonce i tuší, kdy a kde by se měl další titulový zápas odehrávat.

Téměř roční distanc na něm nezanechal skoro žádnou stopu. Khabib Nurmagomedov  nastoupil 7. září v Abú Zabí a Dustinu Poirierovi dominantním způsobem předvedl, že lehká váha je stále jeho a titul šampiona UFC jen tak někomu nepřenechá (náš článek). Hned poté se strhla diskuze, kdo by mohl být dalším vyzyvatelem.

Nejvíce bylo skloňováno jméno Tonyho Fergusona. A pokud se nestane nic závažného, bude to opravdu právě on. To velice silně naznačil i Khabib, který trvá na tom, aby se další obhajoba uskutečnila na jeho domácí půdě, tedy v Rusku. "Bude to v březnu nebo v dubnu," řekl Nurmagomedov pro stanici RT Sport.

"Chci s ním bojovat ve velké hale a trvám na tom, aby by to bylo v Gazprom Aréně v Rusku (Petrohrad). Musím zároveň říct,že Tony Fergusson si to zaslouží nejvíc. To musíte uznat. Má dvanáct výher v řadě a rozhodně si to zaslouží víc než Conor."

Tento duel se domlouval několikrát, ale vždycky z něj za různých okolností sešlo. Nyní na něm, zdá se, trvá i sám Nurmagomedov. A i přesto, že fanoušci často volají právě po odvetě s McGregorem, tak si Dagestánec myslí, že by si bláznivý Ir měl další šanci vybojovat. "Conor se musí vrátit a musí přestat bít staré lidi. Je to profesionální bojovník. Měl by se vrátit, vyhrát, získat si své místo a postavit se do fronty."

Zdroje:  RT Sport , tisková zpráva

Nejnovější články