Kleina čeká o víkendu druhý zápas v UFC. "Tipujeme knockout a bonus večera," předpovídá jeho trenér Attila Végh

Kleina čeká o víkendu druhý zápas v UFC. "Tipujeme knockout a bonus večera," předpovídá jeho trenér Attila Végh Lajoš Klein slaví svou první výhru v UFC | zdroj: Getty Images

Slovenský zástupce v UFC, Ludovít Klein, se o víkendu pokusí vybojovat devátou výhru v řadě. Podle jeho trenéra ji zvládne před limitem.

Víkend už máme skoro za dveřmi a pro československé fanoušky smíšených bojových umění se tak blíží další zajímavý zápas v UFC. V nejslavnější organizaci na světě totiž nastoupí ke svému druhému duelu Lajoš Klein.

Největší slovenská MMA hvězda se momentálně veze na sérii osmi výher v řadě a až na jednu výjimku se jednalo o dominantní knockoutová vítězství. O tom, že je Klein neustále v útoku, přesvědčil i v prvním souboji v UFC, kde po hlavičce dokázal ukončit Shanea Younga po pouhých 76 vteřinách.

Nyní bude na víkendovém turnaji UFC Vegas 24 čelit Michaelu Trizanovi, který by měl být pravděpodobně jeho největší zkouškou. Tento americký bojovník, jenž má za sebou kromě UFC zkušenosti také s Bellatorem, se totiž může chlubit téměř čistým skóre, s pouhou jedinou porážkou. Kromě toho už několikrát ukázal, že je také skvělým postojářem. Nevýhodu pro něj ale může být to, že za posledních 24 měsíců se nedostal do zápasu.

Na tento „problém“ sází také Kleinův hlavní trenér, kterým není nikdo jiný než další hvězdný slovenský bojovník Attila Végh. „Lajoš má velice dobrou formu. Absolvoval kvalitní kemp v Americe a neočekáváme nic jiného než výhru,“ řekl Végh pro server Športnet.sk. „Jeho soupeř je šikovný stand up bojovník, ale neměl dva roky zápas. Duel tipujeme na knokaut a na bonus večera.“

Tvrdý zápas očekává také Trizano, jenž ale v YouTube podcastu John Hyon Ko předpověděl opačnou verzi. „Myslím, že to bude skvělý souboj. Bude to pekelný zápas,“ řekl Trizan. „Doufám, že Klein poctivě trénoval, protože já jsem trénoval opravdu tvrdě a jdu si pro výhru. Můžete očekávat válku od první vteřiny a také hodně krve.“

Jak nakonec tento fight dopadne se dozvíme už krátce po půlnoci ze soboty na neděli. Prelims totiž začínají pro naší evropskou část v relativně příznivý čas jedenácté hodiny večerní. Pokud byste přeci jen tento zápas nestihli naladit, tak se můžete jako vždy těšit na naši reportáž.

Zdroje:  Športnet.sk , YouTube John Hyon Ko

Nejnovější články