Lajoš Klein ukázal video ze sparringů, na kterém pořádně zatápí i Pirátovi a Ďatelinkovi

Lajoš Klein ukázal video ze sparringů, na kterém pořádně zatápí i Pirátovi a Ďatelinkovi Lajoš Klein slaví svou první výhru v UFC | zdroj: Getty Images

Slovenský bojovník se připravuje na svůj druhý zápas v UFC a své týmové parťáky vůbec nešetří.

První a zatím jediný reprezentant Slovenska v UFC, Lajoš „Mr. Highlight“ Klein, se připravuje na zápas, který by se měl konat 8. května. Jeho budoucí soupeř je však stále nejistý a UFC mu snad do té doby stihne najít adekvátního protivníka. Chvíli to vypadalo, že by se Lajoš mohl utkat se španělským bojovníkem s gruzínskými kořeny, Iliou Topuriem, ale nakonec se Topuria nechal slyšet, že pro něj není Klein dost dobrým soupeřem a k zápasu s ním se nechtěl upsat.

I přestože tak Lajoš stále nezná jméno svého soupeře, na květnový zápas se připravuje velice tvrdě. O svém tréninku začal dělat i sérii vlogů a na první díl se můžete podívat tady:

Lajoš Klein trénuje v trnavském gymu Spartakus Fight Gym, u jehož zrodu stál Attila Végh a kterému se podařilo dát dohromady velice kvalitní sestavu slovenských bojovníků. Kromě samotného prvního slovenského zápasníka UFC tam najdeme také legendárního Ivana Buchingera,Piráta“ Krištofiče a na zápas s Karlosem Vémolou se tam přijel připravovat také Milan Ďatelinka.

Na videu spáruje Lajoš jak s Pirátem (ještě předtím, než se Pirát zranil), tak i právě s Ďatelinkou a nutno říct, že i přestože je sám o několik váhových kategorií níže než tito zkušení borci, dařilo se mu svým větším kamarádům slušně zatápět pod kotlem. Ďatelinku trefil svým obávaným highkickem a Piráta zakontroval velice hezkým „check hookem“.

SFG ale není jediný gym, kde čerpá Klein své zkušenosti. Před týdnem totiž Lajoš odletěl trénovat do prestižního floridského gymu Sanford MMA, kde trénuje například také Viktor Pešta a kde má možnost potrénovat i se špičkou UFC v podobě Gilberta Burnse a dalších zkušených bojovníků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ľudovít Klein (@lajosko.klein)

V UFC má zatím Lajoš jeden zápas, proti týmovému kolegovi Israela Adesanyi, Shaneu Youngovi. Toho „Mr. Highlight“ vypnul hned v prvním kole, když jej trefil svým rychlým highkickem a následně dobil tvrdou kombinací úderů. Těžko říct proti komu bude Lajoš bojovat ve svém druhém zápase, ale zatím to vypadá, že je ve skvělé formě a jeho budoucí soupeř s ním bude mít určitě spoustu problémů.

Zdroje:  Sherdog.com , Kleinstyle - Youtube Channel

Nejnovější články