McGregor chválil i kritizoval. Zadělává už na další zápas?

McGregor chválil i kritizoval. Zadělává už na další zápas? McGregor a Diaz už se utkali dvakrát. Ve vzduchu tak visí trilogie. | zdroj: Profimedia

Ačkoliv není Conor McGregor aktuálně v bojeschopném stavu, dění v UFC bedlivě sleduje. O víkendu nešetřil chválou, zároveň ale začal rýt do potenciálních soupeřů.

UFC 266 nabídlo o víkendu parádní podívanou. Turnaj si nenechal ujít ani Conor McGregor, který se po zranění ze zápasu s Poirierem dostává zpět do formy. O své dojmy se podělil prostřednictvím Twitteru.

Valentině Shevchenko pogratuloval k fantastickému výkonu. Poklonu vysmekl i Diazovi a Lawlerovi. „Nick s Robem, to byl dobrý zápas. Ta otočka na začátku dala výhodu Robbiemu, ale Nick byl soustředěný veterán a pepřil mu to tam krásnými údery. Sežral ale nějaké velké údery na spodek a přišlo by jich víc, Robbie útočil tvrdě na tělo. Byla to veteránská práce celé kolo. Užil jsem si to celé.“

O pár hodin přidal Ir ještě rozbor závěrečné sekvence. „Ten úhyb před finálním úderem, což byl tvrdý zvedák, byl kouzelný. Podívejte se na to. Byl dole na jednom koleni, sledujíc odkud přijde úder, vyhnul se mu a vrátil se zpět do krytu.“ Pak ale zřejmě vytušil šanci zadělat na třetí zápas s Diazem juniorem. „Nate, tvůj box stojí za nic v porovnání s Nickovým. Krmil si nás posledních pár let odpadem s těmi tvými ledabylými údery. Po včerejšku vidím mezi oběma bratry jasný rozdíl. Balanc, soustředěnost. Další úroveň, ve kterém má tvůj brácha navrch. Vytvořil jsem tě.“

„Ty neumíš bojovat vůbec, pamatuješ na svoji nohu?“ kontroval okamžitě Nathan. Je dost pravděpodobné, že jejich slovní výměny budou pokračovat i nadále, protože právě třetí souboj s Diazem by teď pro McGregora asi dával smysl. Do jeho operačního rádiusu se ale dostal také šampion pérové váhy Alexander Volkanovski.

„Ukopnul bych Volovskimu hlavu jako by to byl rugbyový míč, do kterého kopu. 162 cm a samé svaly! Hahaha, je to malý prd. Vlastně ani ne malý prd, posránek je to hahaha,“ napsal McGregor, ale posléze svůj výplod smazal. Možná mu došlo, že komentovat takto účastníka jednoho z nejlepších zápasů letošního roku, je dost nepatřičné. „Nebyl to špatný zápas. Gratuluji, prde,“ napsal posléze.

Volkanovski jede aktuálně na vlně 20 výher v řadě. Není divu, že o něj začíná být zájem. Kromě irské superstar se přihlásil také Henry Cejudo. Někdejší šampion muší a bantamové váhy zřejmě dostal chuť na další titul do sbírky. „Dano, vezmu Alexandrovi Průměrnému jeho duši,“ napsal „Triple C“ prezidentovi UFC, žádné reakce se z jeho strany ale nedočkal.

Australský šampion pérové váhy nemá problém ani s jednou z výzev, Cejuda ale nebere příliš vážně. „Vyzval už každého, dokonce i ženy. Vy věříte těm blbostem, které mu lezou z pusy? Toho malého červa bych rozmáčknul.“

Pro Cejuda by byl Volkanovski schůdný soupeř, protože nemá výraznou výškovou převahu. Šance stát se trojnásobným UFC šampionem navíc musí být pro Američana hodně lákavá. Je ale dost pravděpodobné, že by v případě vítězství opět ukončil kariéru, podobně jako to kdysi udělal GSP po výhře nad Bispingem. Kvůli tomu nebude nejspíš organizace zajímavému souboji příliš nakloněna.

Alexander by ale samozřejmě nepohrdl ani lukrativním zápasem s McGregorem. Toho pobídl, aby se vrátil zpět do pérové divize. Pokud by to nebylo možné, nebránil by se ani souboji v domluvené vyšší váze. Pokud to nedopadne, bude pro šampiona pravděpodobně následovat třetí zápas s Hollowayem, tedy pokud Havajec v listopadu zvítězí nad nevypočitatelným Yairem Rodriguezem.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články