McGregor odhalil, kdy by se rád utkal s Chandlerem, na mušce už má další dva soupeře

McGregor odhalil, kdy by se rád utkal s Chandlerem, na mušce už má další dva soupeře Conor McGregor a jeho nástup do klece za ohromné podpory fanoušků. | zdroj: Profimedia

Bude Conor McGregor ještě zápasit, nebo ne? To je otázka, na kterou nemá jasnou odpověď ani on sám, nepřestává ale doufat.

Když se nedávno novináři ptali šéfa UFC, jak to vypadá s návratem Conora McGregora, jeho odpověď moc optimisticky nezněla: "Nevím, jestli ještě bude zápasit. Nepotřebuje peníze, a když nepotřebujete peníze, tak to není jednoduché."

Irský bojovník zareagoval až nyní, když na sociálních sítích odpovídal na dotazy fanoušků. Otázka, kdy bude mít další zápas, samozřejmě nechyběla.

"Pořád doufám v 29. června. Ale kvůli nedostatku akce u mě opadá nadšení. Potřebuji co nejdříve rozhodnutí. Jsem teď v tom novém režimu nejtestovanějším bojovníkem (na zakázané látky), přesto nemám žádné datum zápasu. Hra je momentálně taky trochu nevýrazná, což nijak nepomáhá. Doufám, že vyskočí několik dalších startovek a já dostanu termín, eliminuji rozptýlení a začnu se opravdu připravovat."

Prvním soupeřem by měl být Michael Chandler, na tom se nic nemění, Conor ale zároveň ukázal i na další jména. Hned v září by se rád objevil na turnaji UFC 306, který se odehraje v unikátní hale Sphere v Las Vegas u příležitosti mexického Dne nezávislosti. A tam by proti sobě rád viděl Nathana Diaze, který před pár dny avizoval, že by se na téhle akci také rád vrátil. A byť se zdá, že mají oba své nejlepší dny dávno za sebou, dokončení jejich zápasové trilogie by určitě lámalo rekordy v počtu prodaných pay-per-view přenosů.

Ve hře je ale stále také boxerský duel s Mannym Pacquiaoem. "Mohlo by to být v prosinci," připustil McGregor. Pravděpodobně v Saúdské Arábii, kde se teď v bojových sportech točí obrovské peníze, což Ir moc dobře ví.

Čím si naopak není moc jistý, je pokračování herecké kariéry. Ta je totiž prý zejména kvůli mediálním povinnostem a nedostatečnému času na odpočinek mnohem náročnější, než čekal. "Uvidím, jak se budu cítit po premiéře. Rád bych nejprve zápasil," dodal.

Zdroje:  Instagram Conor McGregor

Nejnovější články