McGregor pozurážel slavné trenéry, reakce na sebe nenechala dlouho čekat

McGregor pozurážel slavné trenéry, reakce na sebe nenechala dlouho čekat Dana White hlídá Conora McGregora, aby se nepustil do soupeře | zdroj: Profimedia

Těžko říct, co Conora McGregora rozpálilo, ale po nějaké době se opět připojil na Twitter, aby virtuálně plival nenávist.

"Firaz Zahabi je blbeček, Trevor Wittman je lapař, Javier Mendez je tlustej vylízanej prdelatej kickboxer, Mike Brown je smradlavej vocas a Greg Jackson tam spadá taky," zkritizoval McGregor z čista jasna jedny z nejslavnějších světových MMA trenérů, kteří stojí za úspěchy takových velikánů jako jsou Georges St. Pierre, Kamaru Usman, Khabib Nurmagomedov, Dustin Poirier či Jon Jones.

Následně Conor vychválil vlastního kouče Johna Kavanagha. Ten byl přitom po posledních jeho zápasech kritizován, že mu ujel vlak. Irský fighter dával ale vždy najevo, že svému mentorovi zůstane loajální. "Systém trenéra Kavanagha teď září. Za pár let se svět dozví, na čem jsme pracovali. Začíná to přinášet ovoce. Pokud chcete trénovat, trénujte v SBG Ireland s Kavem. A se mnou. Jsme továrna na boj, která se podobá továrně na výrobu másla," pěl tentokrát ódy na Twitteru.

Netrvalo dlouho a příspěvky upoutaly pozornost nechvalně známého manažera Aliho Abdelazize. "Prosím tě, to zní jako bys bral fetanol, jsi úplně mimo. Ty a tvůj kouč byste Firasovi, Trevorovi, Javierovi, Gregovi a Mikeovi ani nemohl čistit boty. Tvůj tým 20 UFC bojovníků byl z UFC vyhozen, protože všichni stojíte za ho*no, tak o čem to sakra mluvíš?" reagoval muž, jehož klienty jsou například Khabib či Islam Makhachev. "Javier Mendez trénoval Khabiba, aby z tebe vymlátil duši. Mike Brown trénoval Dustina, aby tě srovnal se zemí. A Trevor je tvá noční můra, protože na Justina Gaethjeho by ses ani nepodíval. Jediný způsob, jak můžeš soutěžit je, že si přivezeš chlapy z Dagestánu, Brazílie a USA, protože se svým blbým malým týmem bys nemohl bojovat s nikým. Ale myslím, že když si tým koupíš, tak budeš v pohodě. Už s těma drogama přestaň, šašku."

Conor následně vysvětlil, že jejich systém slavil úspěchy v rámci reality show The Ultimate Fighter, která se v Las Vegas právě natáčí. Detaily tedy prozradit nemohl. A když už měl na "drátě" manažera, začal opět pálit i do svého arcirivala Nurmagomedova, který se podle něj bojí znovu bojovat.

"Pokaždé, když se na sebe podíváš do zrcadla, tak ho vidíš. Jeden z nejpotupnějších okamžiků v dějinách sportu. Ukázal ti, že jsi odpad a stejně tak tvůj tým," kontroval Abdelaziz, ani to ale irský bouřlivák nenechal bez odpovědi: "Vždycky když se podívám do mísy potom, co se v**eru, tak vidím jeho obličej v tom autobuse," připomněl incident z New Yorku, kdy zaútočil rudlem na vozidlo přepravující bojovníky. Tahle válečná sekyra zřejmě nebude nikdy zakopána.

Jak je ale McGregorovým zvykem, twíty po pár hodinách opět smazal a nezbývá, než se těšit na 30. května, kdy odstartuje vysílání letošní sezóny TUF a budeme moci sledovat Conora a jeho trenérský tým v akci.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články