Moldavský King Kong pokračuje ve spanilé jízdě, po TKO si připsal patnácté vítězství v řadě

Moldavský King Kong pokračuje ve spanilé jízdě, po TKO si připsal patnácté vítězství v řadě Alexander Romanov - Jared Vanderaa | zdroj: Getty Images

Alexander Romanovski utloukl ve druhém kole Jareda Vanderaa a přiblížil se tak k nejlepší patnáctce těžké váhy UFC.

Moldavský těžkotonážník Alexander „King Kong“ Romanov, jenž je bývalým excelentním zápasníkem, ještě v MMA neokusil porážku a tuto formu si přenesl i do UFC. Dnes v noci zde totiž vybojoval už čtvrté vítězství (patnácté ve své kariéře), které získal nad nepříjemný americkým strikerem a vítězem DWCS Jaredem Vanderaaem.

Romanov hned od začátku zápasu ukazoval, že nebere nic jiného než ukončení před limitem a v první minutě zaútočil na soupeře několika slušnými high kicky. Vanderaa působil spíše opatrnějším dojmem a sázel především na pohyb a udržování dostatečného odstupu.

Moldavský těžkotonážník však postupně přebíral otěže zápasu a začal předvádět svoje wrestlerské schopnosti. Během prvního kola si proti Vanderovi připsal hned šest takedownů, které ale nevedly k ničemu většímu, protože se Američan pokaždé zvládl dostat zpátky do postoje. Romanov ho proto před závěrečným gongem alespoň obdaroval několika velice tvrdými údery.

Na začátku druhého kola si Romanov připsal už sedmý úspěšný strh, po kterém se mu už konečně podařilo Vanderaa udržet na zemi. Po krátkém grapplerském souboji se navíc dostal nad soupeře odkud mu okamžitě začal bušit lokty přímo do hlavy.

Vanderaa, který měl během chvíle celý obličej od krve, se sice stačil na chvíli překulit, ale Romanov se za okamžik vrátil do původní pozice a pokračoval v ničení. Rozhodčí ho už ale nenechal dlouho pokračovat a zápas 17 vteřin před koncem druhé části ukončil. Parádní TKO ze strany Romanova, který by se velice brzy mohl podívat mezi nejlepších patnáct bojovníků těžké váhy.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články