Na sociálních sítích byli nepřátelé. Tváří v tvář jsou ale Jon Jones i Israel Adesanya najednou velcí kámoši

Na sociálních sítích byli nepřátelé. Tváří v tvář jsou ale Jon Jones i Israel Adesanya najednou velcí kámoši zdroj: Getty Images

Dva šampioni UFC, kteří si předtím nemohli přijít na jméno, se potkali osobně a místo rvačky došlo na objetí. 

Na sociálních sítích byli velcí nepřátelé, kteří si slibovali výprask v oktagonu. Ale stačilo jedno setkání tváří v tvář (a možná taky pár let na zmoudření), aby zakopali válečnou sekeru a stali se z nich kámoši.

Israel Adesanya a Jon Jones se totiž potkali osobně, a místo aby si vjeli do vlasů, bylo to setkání plné usměvů a respektu. I když došlo také na sparring.

Ještě před pár lety se ale chtěli rvát doopravdy. Jones byl tehdy šampion polotěžké váhy a Adesanya kraloval střední váze. Jejich zápas tak byl docela reálný, ale Jon se pak stáhl do ústraní s úmyslem přejít do těžké váhy a Izzy nakonec bojoval v superfightu s tehdejším šampionem Janem Blachowiczem.

Na jednom z videí jde vidět, jak oba vedle sebe sedí a smějí se:

"Nejdříve Alex (Pereira) a teď tenhle s*áč Jones", řekl s úsměvem Adesanya"Hej, hej, hej, klídek," bránil se příliš velké lásce ze strany Jona, když mu chtěl šampion dát ruku kolem ramen.

Další video z jejich setkání ukazuje společný lehký sparring, kde si vyměnili pár úderů a kopů, aby se nakonec objali a potřásli rukou. 

"Potřebujeme více tady toho! Život je příliš krátký na to, abychom nebyli schopni zakopat válečnou sekeru a vycházet v pohodě s kámošem. Bylo to opravdové potěšení zakopat si včera s šampionem střední váhy Israelem Adesanyou. Nepřeji mu nic, než to nejlepší na cestě kupředu. Respekt!" napsal Jon Jones na svůj instagramový účet spolu s fotkou Adesanyi.

Jonesova přátelská nálada ale není úplně náhlá. Už před pár měsíci se totiž nechal šampion těžké váhy slyšet, že ačkoliv to nerad přiznává, je Izzyho velkým fanouškem a pokládá jej za jednoho z nejlepších bojovníků.

Jejich setkání tak ukazuje, ze v reálu není většinou nic tak horké, jak se to na socialních sítích uvaří, a tváří v tvář jen málokdo touží po konfliktu, zvlášť, když se jedná o UFC šampiony.

Zdroje:  mmafighting.com , mmajunkie.com

Nejnovější články