Nezaplacené pokuty přivedly amerického bojovníka z UFC za mříže

Nezaplacené pokuty přivedly amerického bojovníka z UFC za mříže Kevin Holland | zdroj: Profimedia

Kevin Holland prozradil, že na konci minulého roku skončil kvůli vlastní nepozornosti na několik hodin ve vězení. Za všechno mohla jeho chyba a několik nezaplacených pokut.

Americký bojovník UFC Kevin Holland, jenž si získal fanoušky především v roce 2020, ve kterém zvládl posbírat neuvěřitelných pět vítězství, se na konci minulého měsíce dostal do nepříjemného křížku s policií a dokonce strávil hned několik hodin za mřížemi. Za vše mohly nezaplacené pokuty.

Celý problém vznikl tím, že Holland do svých dvaceti let vlastnil texaský řidičák, který ale posléze vyměnil za kalifornský. Když se pak jednoho dne snažil zaplatit z vydělaných peněz za MMA všechny své pokuty, uhradil pouze ty, jež vznikly v souvislosti s jeho novým dokladem. Resty z minulosti jej dohnaly až při konfrontaci s policistou.

„Na konci roku 2021 jsem jel na letiště, abych vyzvedl svého kamaráda,“ rozmluvil se Holland v podcastu The MMA Hour. „Zastavil mě policista a ptal se mě, jestli mám ještě jiný průkaz než řidičák. Já mu na to odpověděl: ‚Ne, nemám.‘ A on na to: ‚Ale máš.‘ A já na to: ‚Ne, nemám.‘ A on na to: ‚Tak tě vezmu do vězení, protože máš takové a takové pokuty.‘ Vůbec jsem nechápal o čem to mluví a odpověděl jsem mu: ‚Ale brácho, já fakt žádný pokuty nemám.‘“

Holland byl po této diskuzi doopravdy zatčen a odvezen do nedalekého vězení, kde mu policisté prokázali, že dluží na pokutách částku okolo pěti tisíc dolarů (více než 100 tisíc Kč). Takový obnos u sebe v tu dobu Kevin samozřejmě neměl, ale přesto se nakonec s policisty zvládl dohodnout na částečném řešení, díky kterému byl po pár hodinách propuštěn.

„Měl jsem v peněžence alespoň nějakou hotovost, tak mi řekli: ‚Z tohohle můžeme uhradit aspoň část tvých pokut a pak bychom tě mohli pustit,‘“ pokračoval Holland. „A tak jsem jim řekl: ‚V pořádku. Udělejte to. Nechci tady být.‘ Takže jsem si tam nějakou chvíli poseděl, než se to vyřešilo. Mezitím jsme si povídali o tom, že bych byl dobrým detektivem a pak jsem šel domů.‘

Na čas strávený na policejní stanici Holland nevzpomíná ve zlém, jelikož ho někteří strážníci dokonce poznali a dokonce si prý dobírali kolegu, který jej přivedl. Zároveň prý ale litoval svého kamaráda, který nějakou dobu čekal zcela bezprizorně na letišti a vůbec nevěděl, co se stalo. Ve finále si pak odvoz musel zařídit sám.

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články