Nikdo ho nemá rád, v kleci bude brečet, vzkazuje Chimaev Costovi. Pak chce Adesanyu i Procházkův pás

Nikdo ho nemá rád, v kleci bude brečet, vzkazuje Chimaev Costovi. Pak chce Adesanyu i Procházkův pás zdroj: Profimedia

Šampionem ještě není, Khamzat Chimaev ale věří, že je to jen otázkou času a v UFC získá minimálně tři pásy. V brazilském silákovi Costovi žádnou překážku nevidí.

Khamzata Chimaeva jsme v akci viděli naposledy loni v září, když za dvě minuty a třináct vteřin hravě vyřídil Kevina Hollanda.

"Nevím, co se stalo. Všichni se mě bojí. Usman říkal, že je postrach… Všichni ti chlapi na mě myslí, ale když dojde na zápas, tak mají nějaké operace, nějaké problémy. Takže nevím, já bojuju s kýmkoliv. Zeptejte se Dany Whitea, nikdy jsem neřekl ne, jsem pořád připraven," posteskl si "Borz" reportérce Caroline Pearce z TMZ. Druhým dechem pak dodal, že samozřejmě celou dobu trénoval a čekal, až se něco domluví.

Připomněl také, že když se Jiří Procházka zranil, hlásil se jako náhradník do titulového zápasu s Gloverem Teixeirou. To sice nevyšlo, Khamzat ale věří, že v budoucnu pás v polotěžké váze získá. "Jsem připraven na všechny divize, nezáleží na tom. Můžu jít dolů do 77, jen k tomu potřebuji čas, ne jako posledně, kdy mi na to dali čtyři týdny."

Teď je ale na řadě střední váha do 84 kg, kde se Chimaev 21. října střetne s Paulem Costou. A samozřejmě nepochybuje o svém vítězství. 

"V kleci ho donutím brečet, jak to dělám vždycky. Rozdrtím ho a vydělám peníze. Bude brečet a pošlu ho zpátky domů do Brazílie. Nikdo ho nemá rád, proto mi všichni Brazilci píšou s fandí mi. Ten chlap není žádný Brazilec, a tak ho zničím."

Další plán je jasný – titul, pravděpodobně ve střední váze, ale není to podmínkou. "Pokud Adesanya zůstane šampionem, tak ho mám samozřejmě na mušce. Ale je to jedno, chci své pásy, aspoň tři," netají Chimaev své ambice, možná se tedy v budoucnu dočkáme i jeho střetu s Jiřím Procházkou. Ten na něj před lety během společných trénincích ve švédském Allstar gymu velký dojem neudělal a Borz se  dokonce nedávno nechal slyšet, že nechápe, jak se český bojovník mohl stát šampionem. Zpátky mu tehdy přišla rázná odpověď: "Až se příště potkáme v kleci, ukážu ti svou skutečnou sílu." Uvidíme někdy tyto dva proti sobě, anebo rozjetého Chimaeva někdo zastaví dřív?

Zdroje:  Youtube TMZ Sport

Nejnovější články