O'Malley by se chtěl skamarádit se svými budoucími soupeři, ale až poté, co je knockoutuje

O'Malley by se chtěl skamarádit se svými budoucími soupeři, ale až poté, co je knockoutuje Sean O'Malley | zdroj: Profimedia

Někteří bojovníci se nenávidí po celý život, jiní se přes zlou krev přenesou hned v kleci po zaznění závěrečného hvizdu. Třeba takový Sean O'Malley už nyní plánuje, že se svými soupeři jednoho dne potrénuje.

Sean O'Malley se na posledním turnaji postaral o slušnou show, když přišel do klece, aby pozdravil Aljamaina Sterlinga, který v těsném souboji proti Cejudovi obhájil pozici šampiona bantamové divize. Oba si okamžitě vjeli do vlasů.

“Řekl jsem mu, aby se připravil na rychlou změnu a moc nenabíral. Vím, že to má ve zvyku, pravděpodobně bude chtít odjet na Jamajku, kde bude předstírat, že patří mezi místní,” rýpl si Sean v pořadu The MMA Hour. Duel by se totiž měl uskutečnit už v srpnu, úřadující šampion si tedy zřejmě moc neodpočine.

Na výkonu svého budoucího soupeře ho nejvíce zaujala jeho fyzička. “Pokud bych měl něco zmínit, tak to bude jeho výdrž. Bylo působivé, že s Henrym vydržel pět kol.” Následně dodal, že si moc dobře uvědomuje, jak je Sterling nebezpečný, dokonce uznal, že zřejmě patří mezi nelepší bojovníky bantamu. Údajně zná jeho silné stránky i slabiny. “Vím, do čeho jdu, baví mě ta výzva. Věřím, že mám potřebné dovednosti, abych tam mohl přijít a šokovat celý svět,” řekl s narážkou na skutečnost, že do zápasu zřejmě půjde jako obrovský outsider.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený UFC (@ufc)

O'Malley si přitom přál, aby zvítězil Cejudo. “Má štěstí, že ten zápas prohrál, protože jsem přesvědčen, že bych ho vypnul.” Bývalý šampion mu evidentně leží v žaludku. “Myslí si o sobě, že je úplně úžasný, je to prostě otravné, takže bych ho rád poslal do hajan.” Kontroverzní dlouhán nevyloučil, že s Henrym jednoho dne změří síly. “Kdo ví, třeba se jednou potkáme, pokud zase neukončí kariéru.”

“Sugar” se hodně zajímá o čísla z PPV. Už nyní je přesvědčen o tom, že jeho zápas se Sterlingem přitáhne mnohem větší pozornost než jeho obhajoba se Cejudem, dle jeho “skromného” odhadu zajistí dvojnásobná čísla. I proto ho mrzí, že se to neodrazí na jeho výplatě. “Stojí to za houby. Šampion samozřejmě dostane podíl z PPV, mně se to nepodařilo protlačit do smlouvy,” řekl s tím, že se možná ještě pokusí na vedení UFC trochu zatlačit. Zároveň si ale nechce stěžovat. “Vydělávám dobré peníze, takže se tím nemusím trápit.”

V kleci se o víkendu odehrál ještě jeden zajímavý moment. O'Malley si před staredownem sundal bundu, ale neměl s sebou parťáka, který by ji podržel. Svěřil ji tedy do rukou Meraba Dvalishviliho, jenž doprovázel Sterlinga. Gruzínec tento okamžik okamžitě využil ve svůj prospěch, bundu si totiž oblékl a následně vyskočil na pletivo, aby se módním úlovkem pochlubil přítomným divákům. O'Malley se na něj ale nezlobí. “Myslím si, že je trochu pomalejší, takže nechci vypadat jako šikanátor. Ale je to vtipná postavička,” prohlásil. “V té bundě vypadá dobře, možná mu ji pošlu, protože asi potřebuje trochu vylepšit šatník.” Navíc předpokládá, že na Dvalishviliho jednoho dne také narazí v zápase. “Myslím, že se Merab na vrcholu udrží dlouho, takže k tomu zápasu tak jako tak dojde.”

Žádná zlá krev mezi nimi ale zřejmě nebude. O'Malley se dokonce nechal slyšet, že by se Sterlingem a Dvalishvilim rád potrénoval, tedy až je knockoutuje. “Nechovám k nim nenávist, jsou to cvoci,” řekl v dobrém slova smyslu, přičemž ocenil, jaké mezi sebou mají přátelství. “Byl to spíš takový vtípek, ale kdo ví. Občas jsem ve Vegas, oni tam žijí, takže kdo ví.”

Na přátelství je ale ještě příliš brzy. Zápas se Sterlingem by se podle předběžných informací měl uskutečnit 19. srpna, o místě konání ještě není rozhodnuto.

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články