Promo k UFC 248: Kdo ho zastaví? Israel Adesanya říká, že Yoel Romero to nebude

Promo k UFC 248: Kdo ho zastaví? Israel Adesanya říká, že Yoel Romero to nebude zdroj: Profimedia

Souboj mezi Adesanyou a Romerem se blíží! Podívejte se na skvělé promo k jejich zápasu

UFC 248 chystá na 7. března v Las Vegas dva titulové zápasy. Israel Adesanya bude obhajovat svůj titul ve střední váze proti strašákovu celé divize, Yoelu Romerovi a Joanna Jedrzeczyk se pokusí vzít titul ve slámové váze sebevědomé a silné Číňance Zhang Weili.

Israel Adesanya je v UFC neporaženým šampionem střední divize a navíc se nebojí velkých výzev, protože si výslovně řekl o obávaného kubánského bojovníka Yoela Romera, kterému se jinak většina bojovníků vyhýbá.

Adesanya, který kdysi zápasil v kickboxu a na MMA se dal poměrně nedávno, má v UFC čistý rejstřík v podobě 7 výher a žádné porážky a jeho styl je velice atraktivní. Proti němu se 7. března postaví Yoel Romero, který má sice už 43 let, ale vypadá, jako by se pro něj čas zastavil ve 25 letech. Má stříbrnou medaili z olympijských her z wrestlingu a jeho údery jsou naplněné dynamitem.

Novozélandský šampion si ale nemyslí, že Romero je ten, kdo jeho spanilou jízdu zastaví:

„Nejdříve Brunson měl být tím chlapem [který mě měl porazit]. Potom Gastelum. Potom Whittaker. Někteří lidi si myslí, že Romero je ten chlap… tak jsem si řekl: 'Ok, pojďme to udělat'.“

V druhém titulovém zápasu ve slámové váze, se potká polská hvězda Joanna Jedrzejczyk s čínskou šampionkou Zhang Weili. Joanna už šampionkou kdysi byla a ráda by se jí stala znovu. Pro Zhang bude zápas znamenat první obhajobu a bude zajímavé sledovat, jak se popere se zkušenou bojovnicí, jako je Joanna.

Upoutávku na nadcházející UFC 248 si vychutnejte tady:

 

Zdroje:  UFC

Nejnovější články