Šampion Henry Cejudo v bizarním videu vyzval poraženého José Alda

Šampion Henry Cejudo v bizarním videu vyzval poraženého José Alda zdroj: Profimedia

Henry Cejudo chce zápas s legendou a neodradilo ho ani to, že podle rozhodčích José Aldo prohrál.

Kdysi neohrožený bojovník José Aldo vstupoval na víkendovém UFC 245 do klece jako outsider. Přesto ukázal, že náročné shazování zvládl na výbornou a v zápase nevypadal vůbec špatně. Bohužel pro něj však dva ze tří rozhodčích viděli vyhrát jeho soupeře Marlona Moraese. Samotný šéf UFC Dana White však na pozápasové konferenci prohlásil, že to viděl opačně.

Nebyl rozhodně jediný, protože s verdiktem nesouhlasila ani spousta fanoušků přímo v hale, což dali najevo hlasitým bučením. White dále prozradil, že mu hned po zápase psal také současný šampion bantamové váhy Henry Cejudo, který šéfovi ihned napsal smsku, že chce s legendárním Aldem zápasit stejně jako kdyby býval vyhrál.

Netrvalo dlouho a Cejudo, který je známý svými bizarními výstupy, nahrál na sociální sítě video, ve kterém bývalého šampiona vyzývá. Naschvál však jeho jméno komolí na Waldo, čímž pravděpodobně odkazuje k dětskému kreslenému seriálu Kde je Valda.

„Při svém návratu jsem chtěl zápasit s Dominikem Cruzem (bývalý šampion bantamové váhy), ale přemýšlel jsem o tom a on je moc křehký. Kdybych Dominikovi řekl, ať přede mnou poklekne, vyskočil by mu krk. Ale vlastně tady nejsem, abych mluvil o něm. Jsem tu, abych hovořil o José Waldovi. Rád bych mu zatleskal k jeho poslednímu výkonu, protože si hodně lidí myslelo, že vyhrál on. Chci mu pogratulovat, protože nyní je součástí Cejudových sázek – ale bude to za mých podmínek. Chci s ním zápasit v mém městě – Rio de Janeiru (pozn. Odtud pochází právě José Aldo, kterému se také přezdívá „Král Ria“). Táta se vrací domů. Dano White, jenom podepiš tu smlouvu. A ještě jedna věc, tvůj film je hroznej.“

Podobné eskapády nejsou u Cejuda ničím neobvyklým a bývá mu přezdíváno „Král trapnosti.“ Nenechte se však zmást, patří totiž rozhodně mezi nejlepší bojovníky a stal se jedním z mála bojovníků UFC, kteří dokázali držet tituly ve dvou různých váhových kategoriích. Často se také zapomíná na to, že ještě než začal bojovat v mma, získal olympijské zlato v zápasení ve volném stylu. Proto se to snaží připomínat takřka v každém rozhovoru.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články