Z Cejudových eskapád viní Demetrious Johnson novináře: "Vy jste si ho takhle vychovali"

Z Cejudových eskapád viní Demetrious Johnson novináře: "Vy jste si ho takhle vychovali" zdroj: Profimedia

Za bizarní chování Cejuda můžou podle Johnsona především média. 

Už to bude nějaký pátek, kdy Demetrious Johnson a Henry Cejudo zápolili o nejlepšího muže muší váhy v UFC. Právě "Triple C", jak se Cejudo rád přezdívá, byl ten, kdo v odvetě těsně porazil "Mighty Mouse" a sesadil ho z trůnu šampiona. Johnson se tak po porážce vydal do singapurské organizace ONE FC, kde nastupuje v bantamu.

Cejudo mezitím rozjel v UFC svojí vlastní bláznivou show, kdy na sebe poukazuje, jak může a vyzývá pomalu každého, kdo se organizací jen mihne, ženské kolegyně nevyjímaje. To se samozřejmě setkává s velikou vlnou kritiky, ale jeho bývalý rival Johnson si nemyslí, že by za to mohl on.

Hlavní vinu dává novinářům a to přesně také řekl v rozhovoru pro MMA Fighting. "Dělá přesně to, co chcete aby udělal. Právě teď se mě na něj ptáte a mluvíte o něm. Tady to máte, akorát jste si na to sami odpověděli. Vy jste si ho takhle vychovali. Já na něj třeba skoro nemyslím, ale vidím, že vy nad ním přemýšlíte o dost víc."

Johnson své myšlenky opravdu stáčí jinam a i když je často vyzývaný k dokončení trilogie právě s Cejudem, jeho teď zajímá zisk titulu bantamové váhy ONE FC. 12. října ho tak čeká v Tokiu duel s Dannym Kingadem a už teď je jisté, že vítěz bude moct vyzvat šampiona Adriana Moraese.

Zdroje:  MMA Fighting , tisková zpráva

Nejnovější články