Dvojnásobný šampion Cejudo chce slavné soupeře, ale šéf UFC ho uzemnil: „Další je Benavidez nebo přijdeš o pás"

Dvojnásobný šampion Cejudo chce slavné soupeře, ale šéf UFC ho uzemnil: „Další je Benavidez nebo přijdeš o pás" zdroj: Profimedia

Cejudo by rád slavná jména, ale asi jej čeká muž, který jej naposledy porazil.

Henry Cejudo i přes stále přetrvávající rekonvalescenci svého ramene, které si zranil ve svém posledním zápase, vyzývá na boj snad úplně všechny. Naposledy, to zkusil i na Valentinu Shevchenko, ale tam ke konfrontaci asi nikdy nedojde. Navíc všemu nejspíš udělal přítrž Dana White, který po své poslední show "Contender Series" v rozhovoru řekl, jak to vidí dál.

A jeho predikce je hodně rezolutní. "Právě teď se všechno bude točit okolo muší váhy. Chtěli bychom, aby zde Cejudo bránil svůj titul proti Josephu Benavidezovi, který je na to připravený. Je to tak momentálně správně. Pokud nebude moci (Cejudo), bude se muset vzdát jednoho ze svých pásů."

Cejudo sám sebe považuje za trojnásobného šampiona, z čehož také odvozuje svojí přezdívku "Triple C." K titulům z bantamové a muší váhy totiž přidává ještě olympijské zlato z řeckořímského zápasu, které získal na olympijských hrách v Pekingu v roce 2008. Teď to vypadá, že pokud bude dál chtít nosit svojí přezdívku, bude muset následující zápas přijmout.

Benavidez po tomto duelu volá už delší dobu a teď se nejspíš konečně dočká. Cejuda před necelými třemi roky těsně porazil na body a zdá se, že ví jak na něj. Navíc teď drží obstojnou formu, kdy z posledních deseti zápasů prohrál jeden jediný a momentálně drží tři výhry v řadě, když naposledy ve druhém kole vypnul Jussiera Formigu.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články