Šampionské pásy v plínkách, Henry Cejudo se propadá do hlubin záměrného šílenství

Šampionské pásy v plínkách, Henry Cejudo se propadá do hlubin záměrného šílenství zdroj: Profimedia

Mistr muší a bantamové váhy v UFC se rozhodl pro vlastní propagaci trapností. Nová scéna je ale už příliš absurdní.

Henry Cejudo není jen skvělým bojovníkem, ale také velice aktivním uživatelem sociálních sítí. Často na svůj twitterový účet nahrává videa, ve kterých občas vyzývá své soupeře. Na tom by nebylo nic podivného,kdyby jeho nahrávky nebyly sem tam pěkně bizarní. Buď obsahem, a nebo tím, koho dalšího by chtěl za soupeře.

Mohli jsme tak například vidět videa, kde tahá při stardownu z klobouku plyšového králíka s hadem, nebo kde vyzývá na souboj své ženské kolegyně Amandu Nunes a Valentinu Shevchenko. To, co natočil včera, ale překonalo nejspíš úplně vše.

Objevuje se na posteli se svými třemi šampionskými pásy, které má zabalené v plínkách a ke každému má položenou dětskou láhev s mlékem. Sedí vedle nich a předčítá jim z knihy jako svým dětem.

"Tatínek měl poslední dobou velmi těžké fighty," čte na nahrávce Cejudo. "Poslední rok a půl bojoval s Demetriousem Johnsonem, nejlepším bojovníkem všech dob, a porazil ho, s T. J. Dillashawem, nejlepším bojovníkem bantamové váhy všech dob a porazil ho. Nakonec zvládl také zabijáka Marlona Moraese."

"Tatínek chce teď nějaký lehký fight, děti. Chci někoho, koho zlomím. Chci někoho, kdo je křehký. Chci někoho jednoduchého. Co takhle nějaký zápas, co by byl rozcvičkou? Dominicku Cruzi, mám pro tebe zprávu. Nechápu, jak o sobě můžeš říci, že jsi nejlepším na světě, když nejsi nejlepší ani v Arizoně?!  Můžeš mi udělat laskavost a pokleknout před "Triple C". A ještě by sis mohl umýt svého špinavého psa."

Odpověď Dominicka Cruze zatím nemáme, ale už takhle se jedná o vážně podivnou záležitost a i my i světový tisk začínáme vážně pochybovat o Cejudově duševním zdraví, protože poutat na sebe pozornost tímto způsobem je více než zarážející. V UFC se ale často jedná o marketing a Cejudo asi ví, co dělat. A pořád je to vkusnější, než rasistické výpady Colbyho Covingtona.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články