"Snad lidé rozumí, že si dělá srandu," říká Urijah Faber o Cejudově zvláštním chování

"Snad lidé rozumí, že si dělá srandu," říká Urijah Faber o Cejudově zvláštním chování zdroj: Profimedia

Cejudo sice má za svoje eskápády na sociálních sítích plno kritiků, najdou se však i tací, kteří se ho zastanou.


Urijah Faber se po víceleté odmlce vrátil do bantamové váhy v UFC a hned po třičtvrtě minutě slavil výhrů nad Ricky Simonem, kterého ukončil pomocí TKO. Nevrací se však jen do zápasové formy, ale i do mediální, protože se pustil hned také do šampiona jejich divize. Henryho Cejuda. Faberovi vadí jeho časté výzvy a chlubení se, za co vše obdržel zlato.

"Nedávno jsme hráli jednu hru," řekl Faber pro server Bloody Elbow. "Kdykoliv Cejudo řekne 'zlato', dáte si panáka. Docela nás to dobilo. Je trochu zvláštní, ale na druhou stranu má dobré srdce a rozhodně patří k tvrdým konkurentům. Odvádí svou práci opravdu dobře a bere si k srdci rady, které ho dostávají dál."

I přes časté Cejudovo kontroverzní chování si Faber myslí, že jde často o žerty a dělá si tím dobrou reklamu. On sám ho zatím ale vyzvat nechce, nejdříve se chce utkat s Petrem Yanem. "Těžko říct, co si opravdu myslí. Když jsem naposledy vyhrál, tak se ozval, ale já ho odmítl. Od té doby vyzývá dívky. Snad lidé rozumí, že si dělá jenom srandu."

"Dělá spoustu věcí, díky kterým se o něm mluví, což je velice chytré. Začínají tak o něm mluvit nejen muži, ale také ženy a stále získává nové přívržence. Možná, že mu to poradil Ariel Helwani z ESPN."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články