Šok v UFC. Drakkar Klose odstoupil pár hodin před zahájením zápasu kvůli napadení soupeřem

Šok v UFC. Drakkar Klose odstoupil pár hodin před zahájením zápasu kvůli napadení soupeřem Stephens - Klose | zdroj: Getty Images

Jeremy Stephens strčil po vážení do Drakkara Kloseho a ten byl kvůli zdravotním problémům nucený odstoupit ze zápasu.

Jen pár hodin před zahájením turnaje UFC Vegas 24 přišla velice nepříjemná zpráva. Co-main fight, čili druhý nejvýše postavený zápas karty, byl zrušen. Bojovníka lehké váhy Drakkara Kloseho totiž zastavily zdravotní potíže.

Ty Klose přisoudil incidentu, který se stal po včerejším vážení. Při staredownu ho totiž jeho soupeř Jeremy Stephens nevybíravým způsobem odstrčil a problémy byly údajně na světě. S touto zprávou přišel jako první známý reportér ESPN Ariel Helwani a necelou hodinu po dnešní půlnoci ji na svém twitterovém účtu potvrdil sám Drakkar.

„Poté, co do mě Jeremy strčil jsem cítil, jak mi ztuhla ruka a sevřel se mi krk," napsal Klose. „Sean Shelby a funkcionáři UFC mě poslali do performance institutu, kde na mě 2 hodiny pracovali fyzioterapeuti. Noc jsem strávil jezením, rehydratací a protahováním a viděl jsem se dokonce s jedním z fyzioterapeutů. Brzy ráno jsem se probudil s bolestmi hlavy a nevolností. Jedinou věcí, díky které jsem se cítil lépe bylo ležet ve tmě.

„Lidi z UFC mi přinesli léky a já jsem pár hodin odpočíval. Pak jsem vstal a zvracel. V tu chvíli jsme zavolali doktora UFC a ten se mě rozhodl poslat do nemocnice. Omlouvám se každému, kdo se na tento zápas těšil. Snažil jsem se udělat vše pro to, abych v tomto boji zůstal, ale tyto problémy jsou mimo moji kontrolu.“

Věříme, že tyto problémy jsou pěkně nepříjemné a doufáme, že bude Klose brzy zpátky. Co bude se Stephensem je velice těžké soudit. Měl by se však opravdu krotit. Nevyhrál v UFC už pět zápasů v řadě a do posledního duelu navíc nenavážil. Teď si připsal další velký škraloup, protože zrušený fight je především jeho vina. Nezbývá mu nic jiného, než se modlit, aby nad ním organizace už definitivně nezlomila hůl.

Zdroje:  Twitter - Drakkar Klose

Nejnovější články