Strickland má zakázáno boxovat s Paulem, už se ale domlouvá s jiným influencerem

Strickland má zakázáno boxovat s Paulem, už se ale domlouvá s jiným influencerem Sean Strickland | zdroj: Profimedia

Sean Strickland sice oficiálně žádný zápas domluvený nemá, zájemců o souboj s ním je ale překvapivě dost i mimo řady UFC bojovníků.

V posledních dnech bylo o Seanu Stricklandovi celkem dost slyšet. Dostal se do křížku se zpěvákem Machine Gun Kellym a na srazu příznivců Donalda Trumpa si domluvil boxerský sparring se streamerem Sneakem, kterého pak v kleci vůbec nešetřil. Tím vyprovokoval i boxujícího youtubera Jakea Paula, který mu za souboj nabídl milion dolarů. Sean o peníze nejevil zájem, ale myšlenka, že by mohl influencera potrestat za všechny nekalosti, se mu celkem zamlouvala.

Na souboj ale nejspíš nedojde. "Ptal jsem se Huntera Campbella (hlavní obchodní ředitel UFC), jestli s Paulem můžu bojovat, Conorovi taky dovolili boxovat s Mayweatherem, a tohle by byl snadnější zápas, snazší peníze. A on mi vysvětlil, že Jake neprodává žádné zápasy. Když zápasí, tak rozdávají lístky. Nevydělává peníze. Jeho cílovou skupinou jsou děti, ty si žádné placené přenosy nekoupí," přetlumočil Sean, co mu bylo jedním z šéfů řečeno. 

"Takže to bylo trochu deprimující. Říkal jsem si, že si trochu vydělám tím, že toho zmetka zbiju, znělo to dost snadně. Ale bohužel, Jake Paul je influencer, prodává dětem, ty si pay-per-view přenos nekoupí. Nevím, člověče, sežeň si nějaké dospělé sledující a budeme bojovat," vzkázal Sean Paulovi.

Navrhuje ale také variantu, ať za ním boxující youtuber přiletí do Las Vegas, kde by mohli v tělocvičně změřit síly. "Udělám to zadarmo, nepotřebuju žádný šek, nepotřebuju to živě vysílat. Pokud chceš všem ukázat, jak velký a tvrdý jsi, dej mi vědět kdy."

Do diskuze byl ale vtažen také tik-toker Bryce Hall, který má za sebou jeden prohraný zápas v klasickém boxu a jeden vyhraný v boxu bez rukavic. Když se ho novináři zeptali, zda viděl video ze sparringu Sneaka se Stricklandem a co si o něm myslí, nechal se slyšet, že mu nepřijde správné, aby profík takhle tvrdě boxoval s úplným nováčkem a dodal, že by si se Seanem rád sám "cvičně" zaboxoval. "Garantuju vám, že bych ho rozbil. On by mě taky rozbil, ale já umím bouchnout."

Odpovědi se dočkal velmi brzy. "Ok, dohodnuto, tenhle týden, pošlu ti lokaci. Můžeš si přinést gopro kameru nebo něco takovýho. Ale jen já a ty, už mě tyhle blbosti nebaví. Jsi připraven být poprvé v životě mužem?" napsal mu Strickland do soukromé zprávy, kterou pak zveřejnil. Hall sice veřejně přijal, ale žádná konkrétní domluva zatím neproběhla. Uvidíme tedy, zda na souboj dojde.

Zdroje:  Twitter Jake Paul , Sean Strickland – Twitter , Bryce Hall – Twitter

Nejnovější články