Syrský "drobek" se do klece vrátil po pěti letech a hned svého soupeře sestřelil brutálním knokautem

Syrský "drobek" se do klece vrátil po pěti letech a hned svého soupeře sestřelil brutálním knokautem Jarjis Danho - Yorgan De Castro | zdroj: Getty Images

116kilový Jarjis Danho věnoval Yorganu De Castrovi pouhé tři minuty a pak ho poslal k zemi tvrdým KO.

Turnaj UFC Vegas 23, kterému vévodí hlavní zápas mezi Marvinem Vettorim a Kevinem Hollandem, už je v plném proudu. A hned na prelims kartě jsme mohli vidět krásný knockout, jenž padl v souboji dvou opravdu velkých těžkých vah. Jarjis Danho i Yorgan De Castro totiž váží přes 115 kg.

Danho je Syřan, který momentálně soutěží za Německo a v UFC už se ukázal v roce 2016. Od té doby však vinou různých zranění nebojoval a další šanci, jak se dostat do klece, dostal až téměř po pěti letech. Tato extrémně dlouhá pauza však na tomto borci, který před dnešním večerem disponoval jednou jedinou prohrou, nezanechala téměř žádnou stopu.

Do oktagonu Danho vstoupil velice aktivně. Zabral vnější stranu, kde rychlým pohybem kopíroval kružnici a občas vypustil velice tvrdý low kick. De Castro se ze začátku uprostřed pouze točil jako na podpatku a když se pokusil o první výpad, chytil si ho Danho do skvělého klinče. Z toho se De Castro nicméně vyvlékl a začal znovu útočit.

To byl ale jeho začátek konce. De Castro se totiž dostával do čím dál tím většího laufu a úplně přestal myslet na obranu. Toho si všiml i Danho, který si prostě počkal na ten správný okamžik. Ten přišel ve třetí minutě úvodního kola. De Castro si totiž pokusil o pravý hák a nechal naprosto odkrytou pravou stranu hlavy.

A toho Syřan přezdívaný „Lidská hora“ využil dokonale. Okamžitě se pustil do kontru a zasáhl De Castra přímo na bradu, čímž ho úplně a dokonale uspal. Tělo jeho oponenta se pouze bezvládně sesypalo k zemi. Skvělý obnovený debut Danha a opravdu krásné a tvrdé KO.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články