UFC zveřejnilo nesestříhaný záznam posledního titulového zápasu Nunes proti Holm

UFC zveřejnilo nesestříhaný záznam posledního titulového zápasu Nunes proti Holm zdroj: Profimedia

Už se stalo zvykem, že UFC před každým velkým turnajem vydá video nějakého zápasu, tentkokrá se můžeme potěšit Amandou Nunes a Holl Holm.

Jak vás informujeme několik posledních týdnů, prosincový gigantický turnaj UFC 245 se nezadržitelně blíží. A jedním z hlavních soubojů večera bude titulový fight ženské pérové váhy mezi obhájkyní Amando Nunes a vyzyvatelkou Germaine de Randamie.

Díky blížícímu se termínu nám UFC zadarmo přineslo video nesestřihaného posledního zápasu Nunes , který určitě mnoho z vás bude mít ještě v brzké paměti, protože se odehrál letos v červenci. soupeřkou ji rámci UFC 239 byla Holly Holm. Nunes proti ní dokázala obhájit svůj druhý šampionský pás, který drží v bantamové divizi.

Souboj to byl věru rychlý a Nunes v něm dokázala, proč je spolu s Valentinkou Shevchenko považována za nejlepší bojovnici na světě. Dokázala totiž porazit kromě Holm takové špičky jako Miesha Tate, Ronda Rousey nebo Cris Cyborg. Víc už asi ani není třeba komentovat, protože už toto samo je velice vypovídající. Nezbývá nám tak už nic jiného, než abychom vám popřáli, aby jste si video pod článkem užili.

Zdroje:  YouTube UFC

Nejnovější články