Cyborg chce proti sobě postavit šampionky UFC a Bellatoru, nevylučuje konfrontaci s Nunes

Cyborg chce proti sobě postavit šampionky UFC a Bellatoru, nevylučuje konfrontaci s Nunes zdroj: Profimedia

Cris Cyborg už sice od léta není bojovnicí UFC, přesto by se s Amandou Nunes znovu ráda utkala.

Dlouho byla jednou z těch nejvýraznějších bojovnic v celém UFC a dlouho nenašla žádnou přemožitelku. Pak ale šampionka pérové váhy Cris Cyborg narazila na Amandu Nunes. Ta ji po jednapadesáti vteřinách vypnula, sebrala ji titulový pás a zpřeházela od základů její sportovní karierů.

Pro Cyborg byla od té doby Nunes jako stín. Všude ji pronásledovalo její jméno - na internetu, na tiskových konferencích i na samotných turnajích. Stále dostávala stejné otázky na odvetu a stále jí bylo vše znovu a znovu připomínáno. Vše vygradovalo tím, když šéf UFC Dana White prohlásil, že se Cyborg odvety  s Nunes bojí.

V tu chvíli došlo k velkým hádkám přes média, která dospěla až k tomu, že se Cyborg nechala slyšet, že už v UFC nechce pokračovat. Navíc její tým sestřihal video s jedním z jejích rozhovorů ze zákulisí, právě s prezidentem UFC, s jasným účelem ho pošpinit. To už celému vedení došla trpělivost a se Cyborg po červencovém duelu proti Spencer rozvázali smlouvu.  

Neuběhly ani dva měsíce a Cyborg si našla nového zaměstnavatele, kterým je druhá největší organizace Bellator. Tam už má momentálně na leden domluvený titulový duel s vládnoucí šampionku této organizace, Julií Budd. Není to však její jediný plán. Pro YouTube kanál TMZ prozradila, že se šéfem Bellatoru Scottem Cokerem od začátku domlouvá nápad s konfrontaci s UFC a právě s Nunes.

„Ještě před podpisem smlouvy s Bellatorem jsem požádala Scotta, aby promyslel možnost zápasů s bojovníky z UFC. Už to takhle dělají s japonským Rizinem, kdy se utkávají jejich šampioni. Amanda Nunes je šampionkou UFC, a já doufám, že se v budoucnu utká se šampionkou Bellatoru. Scott na to řekl ‚ano.‘ Teď stačí, aby zavolal Dana White a měl vůli k tomu, aby se to uskutečnilo. Myslím, že by se všichni rádi podívali.“

Zdroje:  Youtube TMZ Sport , tisková zpráva

Nejnovější články