Video: Připomeňte si vítězství Muradova a porážku McGregora ve zpomalených záběrech

Video: Připomeňte si vítězství Muradova a porážku McGregora ve zpomalených záběrech Poirier se po letech dočkal odplaty. McGregora knockoutoval v druhém kole. | zdroj: Profimedia

Všechno vypadá lépe ve zpomalených záběrech. A nabitý turnaj UFC 257, který byl plný nečekaných výher, není výjimkou

Víkendový turnaj UFC 257 přinesl spoustu skvělých okamžiků. Tomuto turnaji vévodili především outsideři, kteří ukázali, že odhodlanost, bojovné srdce, správná taktika i tvrdý trénink jsou více, než všechny statistiky a MMA matematika.

A vy se teď můžete na videu níže podívat, jak to všechno proběhlo ve zpomalených záběrech:

První překvapení večera přinesl souboj mezi Khalilem Rountreem a Marcinem Prachniem. I přestože byl Rountree velkým favoritem a několikrát Prachnia svými bombami trefil tak, že jej poslal do kolen, polský bojovník se nenechal uspat a na konci zápasu přesvědčil rozhodčí, že si zaslouží vyhrát právě on.

Překvapení se naštěstí nekonalo v zápase mezi Makhmudem Muradovem a Andrewem Sanchezem a Mach i přes nepříjemné zranění na noze potvrdil roli favorita a vyřídil amerického bojovníka na TKO. Nejdříve jej pořádně „nahulil“ zadním capákem a pak své dílo dokonal naskočeným kolenem a tvrdými údery u klece, za což si zasloužil už druhý bonus za výkon večera.

Další zápas už ale znovu ovládla podceňovaná Marina Rodriguez, která velice tvrdě uzemnila favoritku Amandu Ribas. Ta první kolo jasně dominovala a vypadalo to, že Marinu v zápase zkrátka přejede svým tempem a neustálým tlakem. Ale Marina Rodriguez byla proti a jedním skvěle načasovaným tvrdým direktem na čelist poslala Amandu na zem. Tam se do ní pustila takovým způsobem, že když se rozhodčí Herb Dean rychle přiblížil, aby na situaci viděl, měla Marina zápas za vyhraný a začala slavit. Jenže Dean zápas nezastavil, a tak se musela Marina vrátit a svoji rozdělanou práci dokončit.

I v zápase mezi Danem Hookerem a Michaelem Chandlerem jen málokdo čekal, že by měl favorizovaný tvrďák Dan Hooker prohrát. Ale nováček v UFC Michael Chandler ukázal v jak skvělé je formě a nedal Hookerovi žádnou šanci. Už v prvním kole jej trefil tvrdým levým hákem, kterým vysokého Novozélanďana sundal na zem, kde mu nasázel další tvrdé rány a za toto TKO si vysloužil bonus za výkon večera. Na zpomalené záběry Chandlerovy tvrdé levačky se můžete podívat zde:

Největším překvapením byl ale bezesporu hlavní zápas večera mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem. Poirier zvolil skvělou taktiku, která mu vyšla do puntíku. Rozkopal Conorovi přední lýtko takovým způsobem, že mu sebral jeho lehký pohyb a ve druhém kole mu vrátil 7 let starou porážku svými tvrdými údery u klece. Tento konec bohužel UFC ve svém oficiálním videu vynechalo, tak se na něj můžete podívat zvlášť zde:

Zdroje:  YouTube UFC

Nejnovější články