Všechno je připraveno, do oktagonu se vrátím v létě, ohlásil Conor McGregor

Všechno je připraveno, do oktagonu se vrátím v létě, ohlásil Conor McGregor Jake Gyllenhaal a Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Kola se zřejmě konečně dala do pohybu. Irský bouřlivák prozradil, kdy dojde na jeho očekávaný comeback.

Nejslavnější MMA bojovník Conor McGregor aktuálně plní mediální povinnosti spjaté s filmem Roadhouse, v němž ztvárnil roli hlavního záporáka Knoxe. Kritici ho zatím vesměs chválí, dokonce se objevila přirovnání k Arnoldu Schwarzeneggerovi, irský bouřlivák přesto tvrdí, že herecká kariéra teď půjde k ledu a bude se opět plně soustředit na zápasení.

Ještě nedávno sice neskrýval frustraci a tvrdil, že s UFC neprobíhají žádná jednání, věci se ale zřejmě daly rychle do pohybu. "Před pár dny nám to bylo potvrzeno, vše je připraveno a Mac se do oktagonu vrátí tohle léto," uvedl v rozhovoru pro ESPN.

Jednat by se mělo o turnaj UFC 303, který se odehraje 29. června v Las Vegas, soupeř se nemění, bude jím Michael Chandler. Ten sice na svůj životní zápas trpělivě čeká, občas ale využije příležitosti, aby svého soka trochu popohnal. Naposledy vystřihnul promo během návštěvy wrestlerské akce. To samozřejmě Conorovi neuniklo. "Zavři hubu, Michaele, ty imbecile!" vzkázal Američanovi na dálku.

Možná si ale jen chtěl procvičit herectví, nijak zlá krev mezi nimi totiž není. McGregor však vyhlíží velkolepý návrat. "Mám Mikea rád, ale rozsekám ho," avizuje. "Když to řeknu, tak to udělám, na to vemte jed!" Příprava prý okamžitě začala. "Dneska jsem vyjel na kole okolo Central parku a dal jsem si tam lapy s mým boxerským trenérem Philem Sutcliffem, který je tu se mnou."

Ve smlouvě prý Conorovi zbývají poslední dva zápasy a sám se diví, že s ním ještě neřešili novou, což by se podle něj za dob bývalého majitele Lorenza Fertitty nestalo. Uvědomuje si však, že vedení nejspíš čeká, jak se jeho návrat povede. Ať už pak s UFC uzavře nový kontrakt či nikoliv, očekává v budoucnu větší aktivitu. "Letos budu mít určitě jeden zápas, ale rád bych dva. Volám po září, navrhnul jsem Diaze, to by podle mě bylo perfektní. V hale Sphere v Las Vegas na mexický Den nezávislosti. To by byl naprosto dokonalý zápas."

Sám ale přiznává, že neví, jak to celé dopadne. I když zprvu odmítal pokračování herecké kariéry a dokonce uvedl, že být hercem je těžší, než být MMA bojovníkem, nyní otočil. "Líbí se mi možnost zahrát si víc rolí a mít spoustu skvělých filmů. Takový McGregorův katalog. Je tu Arnold, který má spoustu skvělých filmů, Sylvestr Stallone taky. Já si jsem jistý, že spousta skvělých filmů by se mohla točit okolo mě. Unikátních filmů..." zasnil se.

Druhým dechem ale dodal, že to říká ve chvíli, kdy už je všechna práce spojená s filmem takřka za ním a čeká ho jen oficiální premiéra. Přiznal také, že na Roadhouse kývl jen proto, že nabídka přišla ve chvíli, kdy stejně nemohl zápasit. Snímek bude k vidění od zítřka na platformě Amazon Prime Video.

Zdroje:  ESPN , themaclife.com

Nejnovější články