Z bojovníka superhrdinou? Kevin Holland opět zachraňoval

Z bojovníka superhrdinou? Kevin Holland opět zachraňoval Bojovník Holland předává zadrženého zloděje policii. | zdroj: Profimedia

Jako malý chtěl být Kevin Holland superhrdinou a i když se později stal MMA bojovníkem na plný úvazek, čas od času bojuje se zločinem a zachraňuje lidi v nesnázích.

Američan Kevin Holland se v poslední době svými výkony v kleci a zábavnými průpovídkami dostal mezi nejvýraznější bojovníky UFC. Je o něm ale až podezřele často slyšet také v souvislosti s "dobrými skutky", které dělá ve svém civilním životem. V minulosti třeba zadržel zloděje auta nebo pomohl odzbrojit střelce, který se chystal vraždit v restauraci.

"Má kamarádka, kterou teď čeká zápas, mi říkala, že když dělám špatné věci, tak si brýle sundávám, a když dělám dobré věci, tak je mám nasazené, takže jsem prý obrácený Clark Kent. Hondě se mi to líbí, takže si možná začnu říkat Clint Kark," zažertoval Holland v podcastu Fighter vs. Writer. Jaký byla jeho poslední akce? "Viděl jsem chlápka, který převrátil kamion, tak jsem vystoupil a pomohl mu. Krom toho se nic nestalo." 

O chvíli později ale Holland přiznal, že se tentokrát opravdu bál. "Dostal jsem toho chlapa ven, z auta vytékaly nějaké kapaliny. Bál jsem se. Předtím, kdykoliv se něco podobného stalo, tak jsem byl klidný, ale tentokrát jsem se bál, že ten náklaďák vybouchne. A ten chlap se do něj vrátí, že prý potřebuje svůj telefon. Říkám mu - brácho, mám druhý telefon v autě, ten svůj nepotřebuješ, musíme jít! Ale on, že potřebuje své krámy."

"Byla to jedna z těch situací, kdy jsem měl radši zůstat sedět v autě," přiznal nakonec Holland. "Octl jsem se také v jiné situaci, které byla ještě divočejší než tohle, ale o té nikdy mluvit nebudu. A po ní jsem se sám sebe ptal, jaktože se do podobných věcí pořád dostávám."

Holland přiznal, že když byl malý, chtěl být superhrdinou. Ostatní tedy nabádá, aby byli opatrní s tím, co si přejí.

Co se týče zápasení, Kevina čeká už 18. června na domácí půdě v Texasu krajan Tim Means. "Ani nevím, kdo je v hlavním zápase...teda vím, Kattar a Emmet. Ale na tom nezáleží. Pro lidi bude hlavním zápasem já versus Means a je jedno, koho dalšího na startovku přidají."

To, že bude "Trailblazer" bojovat ve velké hale plné diváků, má však jednu nevýhodu, jak správně podotkl moderátor podcastu Damon Martin - nebude totiž slyšet, co Kevin během boje říká svým soupeřům. Holland ale slibuje, že i tak to bude zábava a jeho gesta budou bavit diváky i na dálku. "Možná si budete muset chvíli počkat, ale UFC má skvělé mikrofony. Bude to možná trvat pár týdnů, ale pak uslyšíte, co jsem říkal. Důvod, proč se na mé zápasy podívat dvakrát."

Zdroje:  The Writer vs. The fighter

Nejnovější články