Žádná zlá krev. Mezi McGregorem a Chandlerem to zatím nejiskří, spíš to vypadá na kamarádství

Žádná zlá krev. Mezi McGregorem a Chandlerem to zatím nejiskří, spíš to vypadá na kamarádství Conor McGregor a Michael Chandler | zdroj: Profimedia

Conor McGregor a Michael Chandler se poprvé od oznámení vzájemného zápasu střetli tváří v tvář a podle vyjádření irského zápasníka si zatím celkem padli do noty.

Zápasníci Conor McGregor a Michael Chandler mají za sebou první natáčecí dny letošní série populární reality show The Ultimate Fighter, v níž budou figurovat v úloze trenérů. Kromě jistě zajímavé finanční odměny je to pro ně samozřejmě příležitost, jak se zviditelnit a vypromovat vzájemný zápas, který by se měl odehrát někdy v druhé polovině letošního roku. Irská superstar měla ale i další důvody.

"Chtěl jsem se znovu plně ponořit do tohohle sportu, byznysu, firmy. Být mezi mladými hladovými bojovníky, kteří jdou nahoru. Dostat se zpátky do toho mixu, vyhoupnout se zpátky na koně. A samozřejmě jsem chtěl tumuhle sportu něco vrátit, předat mé znalosti další generaci. A také cítit tu energii," rozpovídal se McGregor pro The Mac Life o tom, proč znovu kývl na nabídku účinkovat v pořadu TUF.

Jako trenéra jsme v něm McGregora mohli vidět již v roce 2015. Tehdy byl na vrcholu a přestože jeho tým nakonec vyhrál, nezastírá, že se bojovníkům moc nevěnoval. "Tentokrát je to dost jiné, zakomponoval jsem do toho i svůj vlastní trénink," prohlásil.

McGregor se krom výkonů v kleci proslavil především díky trashtalku, ve vytváření nenávistné atmosféry býval přímo mistr a rád se dostával soupeřům do hlavy. Natáčení reality show k tomu nabízí ideální příležitost, mezi ním a Chandlerem ale zatím žádná zlá krev není.

"Mám Michaela rád. Nemám s ním vůbec žádný problém, je to podle mě dobrý bojovník. Když proti němu budu koučovat, jsem zvědavý na jeho trenérský styl. Je to spíš sportovec než technický bojovník. Vím, že má dobré schopnosti ve wrestlingu a celkově. Ale co se týče malých jemných detailů, tak to nevím, na to jsem zvědavý. Bude to zajímavé se s ním poměřit takhle předtím, než proti sobě půjdeme."

Chandler už se nechal slyšet, že v zápase s McGregorem předvídá své vítězství ve druhém kole. Není překvapením, že Ir tuhle vizi nesdílí. "Myslím, že ho přejedu. Jsem na něj až moc ostrý, víc než kdokoliv, s kým bojoval. Jsem moc mrštný a rychlý."

Pro zápas ještě nebyla oficiálně stanovena váhová kategorie. Zatímco UFC by zřejmě preferovalo limit 70 kg, Chandler lobuje za welter (77 kg) a Conor by se nebránil ani střední váze (84 kg). "Včera jsem mu říkal, že stejně oba máme 84 kilo," prozradil Ir, který po zranění z posledního zápasu nabral velké množství svalů. 

Letošní série TUF odstartuje až 30. května a poběží do 15. srpna, na doladění detailů ohledně jednoho z největších zápasů roku 2023 je tedy ještě času dost. Zajímavé bude také sledovat, zda se víceméně přátelský vztah mezi McGregorem a Chandlerem v průběhu času promění.

Zdroje:  The Mac Life

Nejnovější články