Bitva titánů se blíží! Íránského Hulka musela od soupeře odtrhnout ochranka

Bitva titánů se blíží! Íránského Hulka musela od soupeře odtrhnout ochranka Iránský Hulk | zdroj: Profimedia

Vypadá to, že se konečně dočkáme a uvidíme íránského Hulka v boxerském souboji. Pár dní před zápasem se střetl s kazašským Titánem a musela je odtrhnout ochranka.

Do souboje titánů, jak se přezdívá boxerskému duelu mezi Sajadem GharibimDžumanovem Almatem Bakhytovičem, zbývá už jen několik posledních dní a oba bojovníci už se přesunuli do Dubaje, kde se poprvé střetli tváří v tvář. Nervy očividně na obou stranách zapracovaly a namísto pořádného staredownu přišla strkanice. Íránského Hulka pak musela držet ochranka, aby nedošlo k rvačce.

Uvidíme, zda si oba pánové bojovnou náladu udrží i v neděli 31. července. Zápas je vypsán na 4 kola po 2 minutách, což se sice nezdá moc, ale ani jeden z obrů zřejmě neoplývá výbornou fyzičkou a udýchat první zápas pro ně bude dost těžké. Spíš se dá předpokládat, že úderů nebude padat mnoho, za to ale s maximální možnou razancí.

Ačkoliv ani jeden z bojovníků ještě nikdy nezápasil, oba už se dívají do budoucna a mají v hlavě další soupeře.

"Budu pro Írán skvělým šampionem a budu své lidi reprezentovat s respektem a celou svou silou," vzkazuje před zápasem Hulk a dodává, že stále nezapomněl ani na starého známého britského kulturistu a herce Martyna Forda, který zápas s ním zrušil kvůli obavám o jeho duševní zdraví. "Až zvítězím, rád bych se otestoval proti Martynu Fordovi, ten zápas se uskuteční. Pokud se Martyn bojí se mnou bojovat, svět se o tom dozví."

"Spousta lidí říká, že nevědí, kdo jsem. Ale 31. července poznají, kdo je to Kazašský titán, mou sílu," hlásí Bakhtytovič. "Vítězstvím vytvořím historii. Až zvítězím, rád bych bojoval s Fedorem v Almatě a přinesl největší možný zápas do mé země." Přání se mu ale s největší pravděpodobností nevyplní ani kdyby vyhrál KO v prvním kole. Fedor Emelianenko je totiž jedna z největších hvězd MMA a na konci kariéry určitě nepoškodí odkaz soubojem s někým jako je Kazašský titán.

Zatímco v souboji Hulka s Titánem budou fanoušci boxu nejspíš jen nechápavě kroutit hlavou, organizace Wicked N’ Bad na startovce dala prostor i profi boxerům a objevit by se měl také senegalský obr Oumar "Reug Reug" Kane, kterého známe z ONE Championship. Jeho soupeř ale zatím oznámen nebyl.

Zdroje:  mirror.co.uk

Nejnovější články