Budu se muset zeptat manželky, jestli mi zápas v boxu bez rukavic dovolí, přiznal někdejší šampion UFC

Budu se muset zeptat manželky, jestli mi zápas v boxu bez rukavic dovolí, přiznal někdejší šampion UFC Anthony Pettis | zdroj: Profimedia

Dostal výzvu na souboj bez rukavic, jestli na ni kývne, ale ještě neví. I když ho totiž brutální disciplína láká, poslední slovo bude mít zřejmě manželka a trenéři.

Box bez rukavic získal minulý víkend spoustu pozornosti. Bylo to především zásluhou Mika Perryho, který se po neúspěchu v UFC našel v ringu organizace Bare Knuckle FC, kde už naprosto zdemoloval dva bývalé šampiony z nejslavnější MMA organizace. Po působivém vítězství nad Eddiem Alvarezem začal americký bouřlivák okamžitě shánět dalšího soupeře. Výzva směřovaná Conoru McGregorovi byla sice naivní, další jména už by ale smysl dávala.

Největší zájem by měl Perry o duel s Masvidalem, nebránil by se pochopitelně ani souboji s Natem Diazem a zmínil také Anthonyho Pettise, dalšího někdejšího šampiona UFC. Ten se sice upsal sílící organizaci PFL, smlouva mu ale nezakazuje bojovat v jiných disciplínách. Koneckonců se příští pátek na akci Karate Combat utká s Bensonem Hendersonem.

Boxerský souboj bez rukavic se ale Anthonymu také celkem zamlouvá. "Je to úplně jiné, než cokoliv, co jsem dělal předtím. Je to jako opravdový boj, rozsekají ti obličej. Vím, že Eddie měl snad zlomené obě očnice," prohlásil pro MMA Junkie, a následně přiznal, že rozhodnutí nebude moci udělat sám: "Musel bych si o tom promluvit se svojí manželkou. Vyzkoušel jsem už všechno, boxoval jsem, celý život dělám MMA, teď jdu do bojového karate. Neřekl bych na to ne, ale je to určitě něco, co budu muset probrat s trenéry, se svým týmem a ujistit se, že to dává smysl."

I kdyby na Perryho výzvu nakonec nekývl, uvidíme příští rok Pettise pravděpodobně hned v několika disciplínách. "Určitě budu mít nějaké velké boxerské zápasy, v PFL mám zápasit pay-per-view akci. Myslím, že to bude v dubnu nebo v květnu, čekám až to oznámí. Ale ještě jeden MMA zápas u nich mám, ale mám dovoleno bojovat v Karate Combat, boxovat, můžu vydělávat peníze všude," pochvaluje si.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články