Bývalý šampion Bellatoru Daniel Straus pobodal svoji přítelkyni

Bývalý šampion Bellatoru Daniel Straus pobodal svoji přítelkyni Daniel Straus | zdroj: Photo Esther Lin

Daniel Straus čelí trestnímu oznámení poté, co zaútočil na svoji přítelkyni nožem.

Bývalý šampion pérové váhy Bellatoru Daniel Straus má pořádné problémy. Podle dostupných informací byl totiž minulý týden obviněn z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. S touto zprávou přišel server MMA Junkie, podle kterého bojovník napadl svoji přítelkyni.

Celý incident se odehrál 21. ledna. Podle vyšetřování dorazil Straus neohlášeně na pracoviště oběti poté, co se v smskách pohádali kvůli nevěře. Setkali se na parkovišti, kde se žena snažila nasednout do automobilu, aby se ochránila, ale to už nestihla. Straus jí podle výpovědi několikrát udeřil do obličeje takovým způsobem, až upadla na zem a v útoku pokračoval. Žena se bránila, dokud útočník nenasedl do svého vozidla a neodjel.

Když se vracela domů, zavolal jí Straus, že se chystá do jejího bytu. V tu chvíli žena dostala strach o své věci a vypravila se do jeho bydliště, aby od něj vyzvedla svoje klíče. Když k němu dorazila, spustila se další hádka a bojovník ji začal vytlačovat z bytu.

Během tohoto konfliktu jí Straus údajně řekl: „Vůbec mě neznáš, klidně tě bodnu.“ Co řekl, to také udělal a v následující chvíli ji bodl nožem do břicha. Žena se okamžitě dala na útěk, zatímco ji Straus ještě nějakou chvíli pronásledoval. Poté však napadená dorazila k sousedům, kteří útočníka Strause zahnali a oběť odvezli do místní nemocnice.

V policejní zprávě, která obsahuje také prohlášení o zatčení, stojí, že žena má velkou pohmožděninu pravého oka a také bodnou ránu v podbřišku. Celý incident nejdřív nechtěla nahlásit, ale nakonec se rozhodla s vyšetřovateli spolupracovat. Dotlačily ji k tomu především obavy, že by jí její teď už bývalý přítel chtěl znovu ublížit.

Straus sice od roku 2019 nebojoval, ale s Bellatorem má zatím stále platnou smlouvu. Organizace v oficiálním prohlášení napsala, že spolupracuje s vyšetřovacím týmem, ale momentálně nechce podávat žádné další informace ani rozhodnutí. Je však téměř jisté, že takového člověka ve svých řadách druhá největší americká organizace držet nebude.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články