Bývalý šampion v boxu Tyson Fury chce vyzkoušet MMA

Bývalý šampion v boxu Tyson Fury chce vyzkoušet MMA zdroj: Profimedia

Kromě wrestligu by bývalý ryzí boxer chtěl proniknout také do světa ultimátních zápasů-

Boxer a bývalý šampion v těžké váze Tyson Fury se nejspíš nezalekne žádné výzvy. Momentálně se sice připravuje na svůj wrestlingový zápas, který má v rámci organizace WWE proběhnout už 31. října ,ale zároveň pro televizi Sky Sports naznačil, že by to nemusela být poslední štace. Jednatřicetiletý bojovník by totiž chtěl vyzkoušet také MMA.

„Mám ještě něco v plánu. Ještě něco většího než tohle. Mohli bychom vidět letos Tysona Furyho debutovat tento rok také v MMA,“ řekl sám Fury. „Je to sice něco úplně jiného, ale Tyson Fury to zvládne.“  Trénovat by ho podle jeho slov měl trénovat sám bláznivý Ir Conor McGregor, který mu prý vše potvrdil.

„Mluvil jsem s ním o tom a je ochotný mě trénovat, takže to bude dobré. Prostě řekl, že kdykoli budu chtít, tak na to vlítneme. Stačí jen přijet do Dublinu a hned můžeme začít trénovat. Nemůžu se dočkat, až této nabídky využiju,“ sdělil Fury. On sám je z nápadu zkusit ultimátní zápasy opravdu nadšený a přechodu na jiný styl se nebojí.

„Pocházím z rodu tvrdých boxerských šampionu, který sahá hluboko do historie. Jsem zvyklý přijímat zranění a nevadí mi krvácet. To jste mohli také vidět v mém posledním zápase. Krev byla úplně všude. Pro mě nic nového. Je to odkaz mé rodiny a já bych v něm rád pokračoval, dostal se do MMA a někoho tam rozbil."

Nejnovější články