Bývalý titulový vyzyvatel UFC Dodson měl hrozivě vypadající autonehodu a musel zrušit zápas

Bývalý titulový vyzyvatel UFC Dodson měl hrozivě vypadající autonehodu a musel zrušit zápas John Dodson | zdroj: Getty Images

John Dodson ošklivě boural a musel zrušit nadcházející debut v nové organizaci. On i rodina ale naštěstí vyvázli bez těžkých zranění.

Bývalý dvojnásobný vyzyvatel muší váhy UFC Američan John Dodson si bohužel nějaký čas nezabojuje. Při páteční cestě se svojí rodinou za příbuznými do Texasu se totiž stal na dálnici účastníkem opravdu nepříjemně vypadající autonehody.

S touto informací přišel jako první Dodsonův manažer Ricky Kottenstette, který na svém instagramovém profilu kromě fotografie ošklivě zdevastovaného automobilu sdělil, že byl jeho svěřenec se svoji rodinnou na 24 hodin hospitalizován v nemocnici, odkud byli v sobotu večer s nespecifikovanými zraněními propuštěni do domácího léčení.

Sám Dodson, jenž kvůli havárii musel odvolat svůj nadcházející debut v organizaci XMMA, přidal později na svůj instagramový účet další fotografie z místa nehody a také podrobný popis toho, co se vlastně stalo. V textu také zmínil, že jeho blízký přítel založil na podporu jeho rodiny sbírku na crowdfundingovém serveru GoFundMe.

„Chci vám všem dát vědět, že jsme všichni naživu a nikdo není vážně zraněn,“ napsal Dodson. „Auto, do kterého jsme narazili, bylo poté, co se střetlo s kamionem zanecháno uprostřed dálnice. Nemělo zapnutá varovná světla, nebyly tam žádné světlice, prostě nic, co by nás mělo upozornit. Narazil jsem do něj a přetočili jsme se. Nevím kolikrát, ale naštěstí nás od toho, abychom vlétli do protisměru zastavily svodidla uprostřed dálnice.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený John Dodson (@johndodsonmma)

 „Musím nekonečně děkovat za design SUV, protože to zachránilo moji rodinu a mě před smrtí. Máme štěstí, že nikdo nezemřel a my se tak dožili dalšího dne a mohli jsme si připomenout, jaké máme štěstí. Život je krátký a nikdy nevíte, kdy skončí, takže si ho užívejte, dokud můžete. Pokud nám chcete pomoct, tak existuje účet na GoFundMe, který založil jeden z mých přátel, aby nám pomohl, protože jsem musel zrušit svůj zápas. Děkujeme vám všem za projevenou starost. Máme štěstí.“

Dodson, kterému je 36 let, byl dlouholetým bojovníkem UFC, kde se dvakrát pokusil obrat o titulový pás tehdejšího šampiona muší váhy Demetria Johnsona, což se mu však ani jednou nepodařilo. Poté se přesunul do bantamové váhy, kde však trpěl na silné výkyvy formy a doslova střídal výhry s prohrami. I proto s ním nejslavnější MMA organizace loni v létě nakonec rozvázala kontrakt. Nyní se měl 30. července představit poprvé ve výše zmíněné organizaci XMMA. Na to si ale bude bohužel muset ještě nějaký čas počkat.

Zdroje:  Instagram John Dodson

Nejnovější články