Celebrity se stále více zajímají o bojové sporty, dokazuje to i úspěch Kate Upton v jiu-jitsu

Celebrity se stále více zajímají o bojové sporty, dokazuje to i úspěch Kate Upton v jiu-jitsu zdroj: Profimedia

Modelka Kate Upton získala svůj první pásek v jiu-jitsu a ukazuje, že bojové sporty se těší popularitě.

Americká modelka a herečka Kate Upton (27let), která se proslavila hlavně fotografiemi, kde dominovalo její poprsí, se vrhla do světa bojových sportů. Není jediná, mnoho celebrit koketuje s nějakou formou bojových sportů, takový Justin Bieber rovnou chtěl bojovat s Tomem Cruisem v kleci. Nicméně hlavní myšlenkou spíš je, že bojové sporty jako právě jiu-jitsu, MMA či kickbox nabízí pohyb a možnost být v kondici a zároveň už nepůsobí výstředně.

Kate Upton sdílela na svých sociálních sítích fotku, na které je zachycen moment, kdy dostala svůj první pásek v jiu jitsu. Dle vyjádření Houston´s Elite MMA, kde Upton trénuje, dostala pásek po několika měsících dřiny. Tuto událost okomentoval i její trenér, přezdívaný Coach J. „Jsem velmi hrdý a poctěný, že je Kate Upton mojí studentkou. Je jedním z největších dříčů v místnosti, dává do toho všechno a nečeká od toho nic. Gratuluji k tvému prvnímu pásku.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I get a lot of belts for free but this one I earned! @coach_bigcountry @elitemmatx #jiujitsu #1stripewhitebelt

Příspěvek sdílený Kate Upton (@kateupton),Pro 5, 2019 v 1:36 PST

Upton není zdaleka jednou celebritou nebo modelem/modelkou, která se věnuje právě tomuto bojovému umění, ale její účast a zájem může k tomuto sportu přilákat spoustu jejich fanoušků.

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články