Cris Cyborg obhájila titul v Bellatoru svojí první submisí v kariéře

Cris Cyborg obhájila titul v Bellatoru svojí první submisí v kariéře Cris Cyborg | zdroj: Profimedia

Brazilská bojovnice Cris Cyborg porazila Australanku Arlene Blencowe a dál vládne pérové váze v Bellatoru. 

Cris Cyborg stále válí. To dokázala dnes v noci během hlavního zápasu turnaje Bellator 249 v americkém městě Uncasville v Connecticatu. Brazilská bojovnice s vlastním jménem Cristiane Justino dokázala proti Australance Arlene Blencowe obhájit šampionský pás v pérové váze a poprvé ve své profesionální kariéře se k vítězství dopracovala pomocí submise.

A bylo to opět hodně dominantní. Cyborg v prvním kole neustále útočila a sázela své soupeřce jeden nepříjemný leg kick za druhým a prokládala to tvrdými údery. Blencowe se několikrát snažila kontrovat, ale moc jí to nevycházelo. Naopak to vypadalo, že svými pokusy Cyborg ještě více rozdráždila.

Už v první části zápasu se navíc Cyborg podařilo dostat Blencowe na zem, kde se poprvé pokusila o škrcení, které ale její oponentka s vypětím sil ubránila a vymanila se. Ve druhém kole už však dostatek energie na odpor nenašla. Cyborg se jí dostala na záda, svoji paži ji nekompromisně obtočila kolem krku a začala utahovat. Blencowe nezbývalo nic jiného než odklepat.

„Pracovala jsem opravdu tvrdě, což vyústilo v mojí první submisi v MMA,“ prozradila staronová šampionka Cyborg v pozápasovém rozhovoru. „Od začátku kariéry jsem nikdy něco takového nedokázala. Je to splněný sen a jsem opravdu šťastná.

Vítěz: Cris Cyborg - 2. kolo - 2:36 RNC

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články