Ex-šampion Woodley je rozzlobený na kontroverzního youtubera a ohlásil návrat do MMA

Ex-šampion Woodley je rozzlobený na kontroverzního youtubera a ohlásil návrat do MMA Tyron Woodley - Jake Paul | zdroj: Getty Images

Tyron Woodley se ostře pustil do Jakea Paula a prozradil, že by rád zápasil hned ve čtyřech různých stylech bojových umění.

Bývalý držitel titulu welterové váhy UFC Tyron Woodley byl naposledy viděn v akci tento srpen, kdy se zúčastnil bizarní boxerské exhibice s youtuberem Jakem Paulem, kterému nakonec po osmikolovém duelu podlehl na body.

Woodleymu se tento výsledek vůbec nelíbil, a proto ihned po skončení zápasu začal žádat o odvetu, kterou mu jeho protivník přislíbil za podmínky, že si na své tělo nechá vytetovat nápis: „Miluji Jakea Paula.“ Tyron tento hec vyplnil a opravdu si nechal toto tetování zvěčnit na svou ruku, ale dalšího zápasu s youtuberem se ani tak nedočkal. Paul totiž porušil dohodu a domluvil si místo toho na prosinec souboj s nevlastním bratrem boxerského šampiona Tysona Furyho Tommym.

To veterána UFC zcela přirozeně rozpálilo do běla a v nedávném rozhovoru pro server MMA Junkie se do Paula pěkně zhurta pustil. „Je to parchant,“ prohlásil Woodley. „Začal se z toho vykrucovat z důvodu, že jsem to udělal příliš pozdě. Ale on prostě se mnou nechtěl znovu bojovat. Nabídli mu únikovou cestu a on jí hned využil. Je jako malé dítě na hřišti, které ví, že nevyhrálo.“

Jake Paul vs Tyron Woodley zdroj: Profimedia

Na bojové sporty však Woodley rozhodně nehodlá zanevřít. I ve svých 39 letech má prý před sebou nastavených ještě několik cílů, které by rád splnil. Jedním z nich by měl být podle jeho slov dokonce návrat ke smíšeným bojovým uměním. K tomu by mělo dojít příští rok v létě, ale není zatím vůbec jasné, proti komu by Tyron nastoupil.

„Jsem teď jediný volný hráč ve světě bojových umění,“ domnívá se Woodley. „Nikdo jiný tohle nemůže prohlásit. Můžu bojovat tady, můžu bojovat tam, můžu bojovat kdekoliv. Uvidíte mě bojovat hned ve čtyřech různých stylech. Budu první, kdo to dokáže a ostatní mě budou následovat. Jedním z nich bude MMA, které plánuji na červenec do Las Vegas. A měl by to pro mě být opravdu speciální zápas.“

Zda se nakonec Woodleymu povedou tyto plány splnit, se dozvíme pravděpodobně nejdříve za několik měsíců. Téměř jisté je teď pouze to, že se nevrátí do UFC, odkud byl vyhozen za velice nevýrazné výkony a čtyři porážky v řadě.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články