KO jednou ranou. Kanaďan Hill americkému kolegovi debut v Bellatoru pořádně osladil

KO jednou ranou. Kanaďan Hill americkému kolegovi debut v Bellatoru pořádně osladil Josh Hill | zdroj: Profimedia

Jonah Hill se parádním knockoutem proti nováčkovi Jaredu Scogginsovi přiblížil k milionovému turnaji.

Kanadský bojovník Josh Hill do teď platil v Bellatoru za průměrného bojovníka, jenž zde byl spíše do počtu. V dnešním zápase s americkým nováčkem Jaredem Scogginsem (který nesplnil limit bantamové váhy) však na sebe dokázal pořádně upozornit.

Úvodní kolo bylo přitom relativně nudnou záležitosti. Hill, který dbal primárně na pohyb a na udržování dostatečného odstupu, se sice se Scogginsem dostal do několika přestřelek, nicméně moc jisker z nich nelítalo a většina těchto střetů skončila nakonec v klinči. Přesnější a tvrdší údery měl přeci jen bojovník ze země javorového listu, ale soupeře ukončit nedokázal.

Co se však nepovedlo v první rundě, povedlo se v té druhé. Hill si totiž po minutě počkal, až se k němu protivník přiblíží a poté vypálil neskutečně tvrdou pravou zadní, kterou ho trefil přímo na bradu. Scoggins v tu chvíli naprosto zhasnul a okamžitě se zřítil k podlaze, kde zůstal ještě několik minut téměř nehnutě ležet. Ukázkový knockout.

Hill díky tomuto parádnímu KO oslavil v Bellatoru už třetí vítězství ze čtyř duelů a navrch si vysloužil speciální odměnu. Ihned po turnaji ho totiž prezident organizace Scott Coker jmenoval hlavním náhradníkem pro prestižní Grand Prix bantamové váhy, které odstartuje v prvním kvartále příštího roku. Pokud tedy některý z bojovníků z tohoto turnaje kvůli zranění odpadne, může se Hill poprat o pohádkovou prémii jednoho milionu dolarů.

Zdroje:  tisková zpráva - Bellator

Nejnovější články