Mimo box proti mně nemáš šanci! Fury a Ngannou se do sebe pustili na tiskovce

Mimo box proti mně nemáš šanci! Fury a Ngannou se do sebe pustili na tiskovce Tyson Fury vs. Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Ne, opravdu se nejedná o chybu. Francis Ngannou se sice v pátek utká s Anthonym Joshuou, na tiskovou konferenci ale dorazil také Tyson Fury, a tak stačilo málo, aby vzduchem začala létat ostrá slova.

Zatímco mezi Joshuou a Ngannouem není žádná zlá krev a oba si spíš vyměňují komplimenty, to samé nelze říct o Francisovi a jeho posledním soupeři, který se přišel na tiskovou konferenci před pátečním zápasem osobně podívat. Není divu, celý galavečer totiž otevře jeho bratr Roman duelem s olomouckým tvrďákem Martinem "Nanukem" Švarcem.

Slovní přestřelku začal překvapivě Ngannou. Ten totiž uvedl, že nad Furym už jednou zvítězil, byť dle sudích prohrál 2:1 na body, a rád by v budoucnu přidal druhý zářez.

"Nejdřív vyhraj nad Joshuou, a pak dostaneš další výprask, tentokrát pořádně, bezďáku," reagoval "Gypsy King" z první řady.

"Zase půjdeš spát a vytřu tvým zadkem podlahu v ringu," pálil zpět Francis. 

"Nejprv tě porazím v ringu, a pak ti to nandám i v oktagonu, ty bezcenný blbče," pohrozil Fury, který s myšlenkou na MMA zápas operuje už nějaký čas.

Ngannou ho ale vrátil nohama zpět na zem. "Tvá jediná šance je v ringu s boxerskými pravidly. Mimo ring se ode mě radši drž aspoň 5 metrů daleko, než začneš kecat ty svý blbosti, protože když se neudržím, tak to s tebou nedopadne dobře, kamaráde. Takže, uznej fakt, že tě box tě chrání, protože bez něj přede mnou nejsi vůbec nic, porazím tě každý den a v neděli dvakrát," prohlásil s lusknutím prstu, za což si od přítomných diváků vysloužil solidní aplaus.

Teď je ale na řadě AJ, který věří, že jeho osudem je dostat se zpět k šampionským pásům. Pokud Francise porazí, bude tomu opět o krok blíže. To samé ale platí i pro kamerunského "Predátora", byť u něho je pro letošní rok na stole i návrat do klece. V PFL už mu koneckonců vybrali soupeře, bude jím Renan Ferreira.

 

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články