Pět zlomených žeber a propíchnutá plíce. Bojovník Bellatoru okusil tvrdý kop z otočky a skončil v nemocnici

Pět zlomených žeber a propíchnutá plíce. Bojovník Bellatoru okusil tvrdý kop z otočky a skončil v nemocnici Velice tvrdé KO okusil Chance Rencountre z nohy Andreye Koreshkova. | zdroj: Getty Images

Ne moc často se vidí tak tvrdý kop z otočky, který by soupeře na místě vypnul a ještě jej poslal do nemocnice. Na turnaji Bellator 274 se o to však postaral Andrey Koreshkov.

O tom, že dobře umístěný kop z otočky je jedním z nejtvrdších kopů, jaký můžete v MMA dostat, se o víkendu na vlastní kůži přesvědčil americký bojovník Chance Rencountre, který se na turnaji Bellator 274 střetl v druhém hlavním zápase večera s Andreyem Koreshkovem.

Střetnutí to pro něj bylo opravdu tvrdé. Koreshkov, který je bývalým šapionem Bellatoru totiž na nic nečekal a po 30 sekundách oťukávání zaútočil rychlým kopem z otočky, kterým trefil patou Rencountreho přímo do žeber. Americký bojovník se s malým zpožděním svalil v bolestech na zem a Koreshkov si několika dalšími údery vynutil ukončení zápasu.

Poražený Chance sice dokázal odejít po svých, ale záhy se ukázalo, že tvrdý kop nadělal na jeho těle pořádnou paseku. Musel být odvezen do nemocnice, kde zjistili, že má 5 zlomených žeber a propíchnutou plíci, která se mu plnila krví.

Chance Rencountre utrpěl zlomeninu pěti žeber a propíchnutou plíci, kopem z otočky, který zasáhnul Andrey Koreshkov minulou noc,“ informoval na Instagramu Rencountrův manažer Brian Butler. „Není to výsledek, který jsme chtěli, ale ten kop byl dobře trefený a zastavil by kohokoliv. Příště projdeme plným tréninkovým kempem a vrátíme se silnější.“

Sám Rencounter bral celý incident sportovně a s humorem a z nemocnice poslal zprávu svým fanouškům:

„Cítím se dost v pohodě na chlapa s pěti zlomenými žebry, propíchnutou plíci z půlky zaplněnou krví a pohmožděnou ledvinou. Není to tak, jak jsem si představoval svůj návrat do Bellatoru, ale gratuluju Andreyi Koreshkovi a velké díky pracovníkům Bellatoru za jejich tvrdou práci před i po zápase. Cítím, že o mě bylo velice dobře postaráno.“

„Stane se. Díky každému za podporu a přání k uzdravení. Dostanu nějaké železo, kterým mi zabalí žebra a přijdu zpátky jako Wolverine s kostrou z adamantia. Podívejte se na rentgen, protože je mi jasné, že to všichni chcete vidět,“ pobídl americký bojovník své fanoušky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Brian Butler-Au (@suckerpunchent)

Chanci Rencounterovi se tak návrat do Bellatoru, ve kterém bojoval naposledy v roce 2017, moc nevydařil a od zápasení si tak bude muset dát nějaký čas pauzu. Naopak jeho přemožitel Koreshko si připsal třetí výhru v řadě a má tak pěkně nastartováno na další jízdu za titulem.

Zdroje:  bellatormma.com

Nejnovější články