Reakce bojovníků na šokující první prohru Kayly Harrison

Reakce bojovníků na šokující první prohru Kayly Harrison Kayla Harrison | zdroj: Profimedia

Kayla Harrison poprvé okusila chuť porážky a šampionský pás musela přenechat Larisse Pacheco. Jaké dojmy zanechal tento duel u jejich kolegů?

Sobotní ráno přineslo obrovské překvapení ve světě MMA. Kayla Harrison, která je jednou z nejlepších bojovnic na světě, nestačila ve finále PFL na Larissu Pacheco a po patnácti vítězstvích v řadě musela skousnout úplně první porážku kariéry. Jak celý zápas proběhl jste si mohli přečíst v naši včerejší reportáži. Dnes se podíváme na některé reakce ostatních bojovníků a bojovnic na sociálních sítích.

Ben Askren (ex-šampion ONE a Bellatoru):

48-47 pro Pacheco. To je obrovské překvapení. Ale její kladiva na zemi byla opravdu neskutečně tvrdá, takže bych byl v ještě větším šoku, kdyby to nakonec rozhodčí dali Harrison.

Chael Sonnen (bývalý bojovník UFC):

Jaký je váš názor na to, že všichni předstírají, že bylo těžké rozhodnout o výsledku? Na tom, kdo vyhrál tento zápas, není vůbec nic těžkého.

Gilbert Burns (zástupce welterové váhy v UFC):

Wow. To byl neskutečný zápas. Gratuluji oběma dámám, a především nové šampionce Larisse Pacheco. Pět kol v takovémto tempu? Wow. Respekt.

Chris Weidman (bývalý šampion střední váhy UFC):

Způsob, jakým Pacheco bránila wrestlingové situace byl opravdu impozantní.

Aljamain Sterlin (držitel UFC titulu v bantamové váze):

Wow! Naprosto zasloužené! Parádní zápas!

Cris Cyborg (šampionka pérové váhy Bellatoru):

Dnešek udělá z Judo Kayly ještě lepší bojovnici. Během 14 let bez porážky jsem se naučila jednu věc. K tomu, abyste byli nejlepší potřebujete občas prohrát. Kayla se vrátí a tahle zkušenost jí posílí. Gratuluji Larisse Pacheco, je to opravdová šampionka.

Claressa Shields (boxerská šampionka):

Larissa Pacheco si pro nás připravila největší překvapení. Ale byl to hodně těsný zápas. Kaylo, jsi pořád zvíře a vím, že se vrátíš silnější než kdykoliv předtím.

Casey O’neill (zástupkyně muší váhy v UFC):

Larissa prostě tvrdě makala. Její obrana wrestlingu byla parádní a Kayle nedala ani chvíli odpočinku. Nyní je královnou. Neskutečný zápas.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články