Romero vypadl, bombarďák "Rumble" dostal do čtvrtfinále pyramidy Bellatoru nového soupeře. Tohle na body neskončí!

Romero vypadl, bombarďák "Rumble" dostal do čtvrtfinále pyramidy Bellatoru nového soupeře. Tohle na body neskončí! zdroj: Profimedia

Souboje dvou oblíbených ex-UFC bojovníků se sice v turnaji Bellatoru nedočkáme, Anthony Johnson ale dostal nového soupeře, jehož zápasy nikdy nekončí na body.

Anthony „Rumble“ Johnson má pro svůj debut v pátečním čtvrtfinále turnaje Grand Prix Bellatoru nového soupeře. Volné okénko za odpadlého kubánského strikera Yoela Romera nahradil brazilský bojovník Jose Augusto.

Augusto během svojí kariéry zažil pouhé dvě porážky. Zbylé protivníky většinou naprosto převálcoval. Perfektně ovládá brazilské jiu-jitsu, díky kterému často přechází do submisí a také do ground and pound. Ze sedmi vítězství, které v průběhu kariéry nasbíral, jich šest získal v prvním kole. Už jen tato vizitka svědčí o tom, že je Augusto opravdu nebezpečný fighter.

Johnson pro něj ale bude s největší pravděpodobností tou nejtvrdší zkouškou. Tento Američan předváděl v UFC parádní jízdy a i díky tomu ho jeho jedenáct KO řadí v této organizaci na historickou třetí příčku. Před ním je pouze Vitor Belfort a Derrick Lewis (oba mají po dvanácti). Johnson navíc uznává taktiku zabij nebo budeš zabit. Z jeho osmadvaceti zápasů zápasů bylo pouze šestkrát potřeba bodového rozhodčího.

Grand Prix v polotěžké váze Bellatoru je momentálně jednou z nejsledovanějších soutěží. Tento turnaj je totiž nabitý skvělými jmény a vítěz nadcházejícího duelu doplní pro semifinále trojici Vadim Nemkov, Ryan Bader a Corey Anderson. Šampion na konci získá obří prémii, která je vystavená na rovný jeden milion dolarů. 

Zdroje:  Tisková zpráva – Bellator

Nejnovější články