Sanchez leží s koronavirem na JIP a říká: Žádný z mých soupeřů nade mnou takto nedominoval

Sanchez leží s koronavirem na JIP a říká: Žádný z mých soupeřů nade mnou takto nedominoval Diego Sanchez na jednotce intenzivní péče. | zdroj: Profimedia

Americký bojovník Diego Sanchez schytal nákazu koronavirem v plné palbě a svádí v nemocnici nejtěžší souboj svého života.

Nebezpečný koronavirus, který už téměř dva roky trápí naši planetu, se nevyhýbá opravdu nikomu. O tom by mohl vyprávět také veterán UFC Diego Sanchez. Ten byl i přes svoji výbornou fyzičku minulý týden kvůli zhoršujícím se příznakům dokonce hospitalizován na jednotce intenzivní péče, kde zůstává i nadále.

Se Sanchezem to navíc jednu chvíli nevypadalo vůbec dobře. Ke snížené hladině kyslíku se totiž postupně přidal těžký zápal plic a také krevní sraženiny v obou nohách, které by mohly způsobit velice nebezpečnou trombózu. Sám Diego přiznal, že nebyl očkovaný, ale zároveň na sociálních sítích sdělil, že rozhodně nepatří k odpůrcům. Pouze prý čeká, až bude vyvinuta ta nejlepší vakcína, na což je podle něj potřeba více času.

Nyní se jeho stav začíná mírně zlepšovat a vypadá to, že je Sanchez z nejhorší venku, což potvrdil v nedávném tweetu, kde ale také připustil, že v posledních dnech podstoupil nejtěžší souboj svého života.

„Takový zápas jsem během své bojovnické kariéry nezažil. Žádný soupeř ani přípravný kemp nade mnou takto nedominovali," napsal Sanchez. „Poslední noci to byl dlouhý boj a já myslím, že jsem konečně vyhrál kolo. S pomocí Boha, Ježíše, Ducha svatého a mnoha svíček zapálených v srdcích mých milovaných, kteří se za mě modlili.“

Sanchez, jenž byl vítězem úplně prvního dílu reality show The Ultimate Fighter, strávil v UFC dlouhých 15 let, během kterých se dokonce jednou neúspěšně pokusil získat šampionský pás lehké váhy (podlehl na TKO B. J. Pennovi). Poslední zápas odbojoval v září loňského roku, kdy nestačil na Jakea Matthewse. Posléze s nejslavnější MMA organizací na světě za lehce podivných okolností rozvázal kontakt.

Letos se neoficiálně domluvil se soutěží Bare Knuckle FC, která pořádá krvavé zápasy v boxu bez rukavic, ale vzhledem k nynějším okolnostem není vůbec jasné, kdy, a jestli vůbec, bude znovu bojovat.

Zdroje:  Twitter - Diego Sanchez

Nejnovější články