Senegalský obr dnes v noci poměří síly s běloruským hromotlukem. Tenhle souboj na body neskončí

Senegalský obr dnes v noci poměří síly s běloruským hromotlukem. Tenhle souboj na body neskončí Oumar Kane přezdívaný "Reug Reug" zatím ničí jednoho soupeře za druhým. | zdroj: FOTO: se svolením ONE Championship

Prestižní organizace ONE Championship na dnešek připravila další zajímavou akci, kde bude k vidění 5 MMA zápasů a také jedno thaiboxerské klání.

Už dnes v noci organizace ONE Championship zakončí své tažení na televizní stanici TNT. V pořadí čtvrtý turnaj nabídne celkem 6 zápasů. Kartu odstartují ženské zápasy. Sestra bývalé UFC hvězdičky Sage Northcutta Colbey se střetne s debutující Australankou Courtney Martin. Půvabná běloruská thaiboxerka Ekaterina Vandaryeva poměří síly s vycházející americkou hvězdou Jackie Buntan.

  Ekaterina Vandaryeva zdroj: FOTO: se svolením ONE Championship

Bývalý šampion Eduard Folayang z Filipín bude chtít ukončit svou smolnou sérii z posledních zápasů, japonský veterán Shinya Aoki už ho však jednou porazil a nyní pomalu pokukuje po titulu v lehké váze, takže určitě nebude mít o motivaci nouzi. 

Zajímavou odvetu nabídne také souboj dvou šampionů. Barmánec Aung La N Sang kraloval ve ONE střední i polotěžké váze, ale loni v listopadu ho o pás v middleweight připravil Holanďan Reinier de Ridder, když ho hned v prvním kole uškrtil. Teď bude mít Sang šanci na reparát.

Eddie Alvarez se vrátí do boje po pouhých třech týdnech. Naposledy byl totiž v prvním kole diskvalifikován kvůli úderům do zátylku, takže se ani moc nezapotil. Naštěstí pro něj mu byla porážka před pár dny změněna na bez výsledku. Bývalý UFC šampion tedy dostane šanci na spravení chuti proti "nováčkovi" Rae Yoon Okovi.

Nejzajímavější zápas pro širokou veřejnost ale nabídne souboj dvou obrů. Senegalec Oumar Kane je novou vycházející hvězdou MMA. Všechny své soupeře knockoutoval, naposledy učinil krátký proces se švýcarským kickboxerem Patrickem Schmidtem a tak není divu, že mu organizace po pouhých třech týdnech domluvila dalšího soupeře. 

Tentokrát se ale zdá, že kosa narazí na kámen. Běloruský hromotluk Kirill Grishenko se s tím rovněž nepáře a všichni jeho soupeři zatím padli před limitem. Ani nyní tedy nepředpokládá, že by tomu mělo být jinak a věří, že bude prvním, kdo Kaneho porazí a navíc před limitem.

Ani "Reug Reug" nepředpokládá, že bude zápas trvat dlouho: "Jsem připraven na všechno, co můj soupeř přinese, ať už bude chtít tvrdý zápas nebo spíš technický. Ale co se týče mě, tak nemám dlouhé zápasy rád, takže si nemyslím, že to bude trvat déle než 2 nebo 3 minuty."

Celý turnaj je možné sledovat zdarma na Youtube kanále ONE Championship, začíná ve 2:30 ráno. Zatím si můžete vychutnat alespoň zápasy jednotlivých bojovníků, kteří se na akci představí:

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články