To se jen tak nevidí! Nová šampionka organizace Invicta FC uštědřila soupeřce dvojité KO

To se jen tak nevidí! Nová šampionka organizace Invicta FC uštědřila soupeřce dvojité KO Emily Ducote - Danielle Taylor | zdroj: Getty Images

Emily Ducot ovládla slámovou váhu organizace Invicta FC opravdu brutálním způsobem. Po vítězství v kleci skákala radostí.

Americká bojovnice Emily Ducote, která má několikaletou zkušenost z Bellatoru, dosáhla svého největšího úspěchu v dosavadní kariéře. Dnes v noci se totiž v rámci ryze ženské MMA organizace Invicta FC stala šampionkou slámové váhy.

A k titulovému pásu došla Ducote velkolepým stylem. Danielle Taylor totiž v prvním kole uštědřila opravdu brutální dvojité KO, jenž bude rozhodně kandidátem na knockout roku. Ducote nejdříve vypálila tvrdou pravačku, která sama o sobě s její soupeřku slušně zacloumala a bylo více než evidentní, že už úplně nevnímá realitu. Američanka však nechtěla ponechat nic náhodě a tvrdým kopem poslala Taylor definitivně k zemi.

Ducot vše divoce oslavila už v kleci a přišla řada i na slzy. Tato výhra ji navíc může posunout ještě mnohem dále. Renomovaný server MMA Junkie totiž na začátku léta udělal výběr pěti fighterů, kteří by se dalším vítězstvím mohli posunout až do UFC. A nacházela se mezi nimi právě i nová královna nejnižší váhy Invicty.

Pro UFC by Ducot byla rozhodně velice zajímavou posilou. Dost možná by totiž byla schopná ještě více rozvířit vody v už tak bublající slámové divizi, které momentálně vládne Rose Namajunas a kde působí také například Zhang Weili, Joanna Jedrzejczyk či Carla Esparza. Na tyto námluvy je však ještě dost času a Ducot to teď zcela určitě netrápí. Momentálně si totiž užívá vítězné euforie.

Zdroje:  MMA Junkie , tisková zpráva - Invicta FC

Nejnovější články