Tři na jednoho! Ruský MMA zápasník zničil během padesáti vteřin tři amatéry

Tři na jednoho! Ruský MMA zápasník zničil během padesáti vteřin tři amatéry Maxim Novoselov | zdroj: Profimedia

Maxim Novoselov, který v minulosti přepral i medvěda, stanul v ringu proti třem amatérským bojovníkům a nedal jim žádnou šanci.

Myslíte si, že ve větším počtu je také větší síla? Většinou tomu tak opravdu bývá, ale občas se objeví výjimka, která potvrzuje pravidlo. O tom se přesvědčili tři ruští chlapíci, kteří se rozhodli vstoupit do ringu a společně se postavit profesionálnímu MMA bojovníkovi.

Maxim „Mad Max“ Novoselov se pohybuje především na ruské regionální scéně a za svoji kariéru zaznamenal jedenáct vítězství a pouhé dvě porážky. Přesto, že je mu už 47 let, tak je stále aktivním bojovníkem a v minulém roce dokázal zvítězit v obou zápasech, do kterých nastoupil.

Kromě bojování v kleci Novoselov sbírá popularitu také díky bizarním kouskům, které občas předvede. Například před dvěma roky v rámci přípravy proti Dmitrymu Smolyakovi vlezl do kotce s opravdovým medvědem, se kterým si dal krátký souboj, a dokonce ho zvládl přeprat. V potaz musíme brát to, že bylo zvíře nejspíše ochočené, ale i tak se dá tento čin označit minimálně za bláznivý.

Nyní Novoselova vyzvali tři amatérští bojovníci a on ani chvíli neváhal a okamžitě na toto pobídnutí kývnul. A evidentně věděl, co dělá. S chlapci totiž doslova vytřel podlahu. Prvního během několika vteřin sundal tvrdým kopem na játra a za dalších pár sekund poslal k zemi ostrým zvedákem na bradu i druhého.

Třetí z borců se sice pokusil o takedown, ale místo toho zalétl hlavou přímo do gilotiny. Z té se ještě nějakým malým zázrakem dokázal vykroutit, ale Novoselov už mu další prostor nedal. Práskl s ním o zem, přešel do mountu a tam jej ukončil velice málo vídaným (a docela nedůstojným) "mother's milk smother chokem", při kterém Maxim přitiskl obličej svého supeře na svou hruď a zamezil mu dýchání svými prsními svaly. Celý zápas tak trval pouhých padesát vteřin.

Chlapci dostali velice tvrdou lekci a asi si příště rozmyslí, zda se budou chtít pouštět do podobných akcí. Pro Novoselova se jednalo o krátké zpestření, u kterého snad ani neměl šanci se zadýchat. Ostatně se můžete přesvědčit sami ve videu pod článkem.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články