Video: Bitva jako řemen! Kehl v kleci rozpoutal hurikán, Allazov mu oplatil stejnou mincí

Video: Bitva jako řemen! Kehl v kleci rozpoutal hurikán, Allazov mu oplatil stejnou mincí zdroj: FOTO: se svolením ONE Championship

Nebaví vás dlouhé klinčování, boj na zemi nebo přetaktizované souboje? Pak se vám jistě bude líbit tahle bitva dvou elitních kickboxerů.

One si pro svojí premiéru na americké stanici TNT vybralo kromě několika MMA zápasů také špičkové duely pod pravidly kickboxu a muaythai. Jedním z nich byla odveta mezi Enkriho Kehlem a Chingizem Allazovem. Ti se potkali již v roce 2016, v pětikolové bitvě tehdy Allazov Kehla tvrdě knockoutoval 3 vteřiny před koncem. V životopise má navíc také skalp Enrikova staršího bratra Juriho, německý bojovník tedy měl co oplácet. Pro organizaci to zároveň byla sázka na jistotu, protože bylo jasné, že tihle dva se nebudou držet zpátky a předvedou atraktivní podívanou.

Kehl si držel pevný kryt a od první vteřiny úvodní trojminutovky tlačil. Allazov je hodně technický bojovník a snažil se pomocí kopů a skvělého pohybu vytvořit prostor pro své útoky. Němec mu jej však nehodlal dát a neustále vzdálenost zkracoval. Poté zůstával věrný své přezdívce "Hurikán" a rozpoutával bouřlivé pěstní výměny, ve kterých většinou natrefoval víc. Azerbajdžánsko-běloruský bojovník hrozil pro změnu nečekanými kopy na hlavu. Velmi vyrovnané kolo, které mohlo jít na obě strany.

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu. Nonstop akce od začátku do konce. Allazov pořád skvěle kopal a hrozil highkicky, Kehl udržoval maximální tlak a málem mu vyšlo naskočené koleno, které však o pár centimetrů nedosáhlo na soupeřovu bradu.

Hurikán pokračoval i v poslední trojminutovce. Bylo vidět, že Kehl chce vítězství víc a pouštěl se do agresivních útoků. Allazova možná dost limitovala i klec, protože je zvyklý zápasit v ringu, kde si o provazy povolí a vyhned se zásahům, tady u pletiva relativně dost inkasoval. Přesto byl souboj hodně vyrovnaný a vítězství mohlo jít na obě strany. Jednotní nebyli ani bodoví rozhodčí, jeden viděl vyhrát Allazova, dva Kehla.

Na celou bitvu se můžete podívat tady:

Znovu se ukázalo, že kickboxerská divize do 70 kg je ve ONE aktuálně neskutečně nabitá. Je škoda, že se organizace nepokusí zorganizovat pyramidu po vzoru staré K-1 nebo alespoň dlouhodobý turnaj jako v roce 2019. Tehdy zvítězil Giorgio Petrosyan, který je aktuální jedničkou.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články