Zlomená čelist a noha – rentgenové snímky odhalily daň za bitku s obávaným „Kubánským monsterem“

Zlomená čelist a noha – rentgenové snímky odhalily daň za bitku s obávaným „Kubánským monsterem“ Yoel Romero trefuje Alexe Polizziho tvrdým capákem. | zdroj: Getty Images

Kubánský bojovník Yoel Romero je i ve svých 45 letech pořád nebezpečným. Poslednímu soupeři přerazil čelist a zlomil nohu.

Ne nadarmo je kubánský bojovník Yoel Romero postrachem svých soupeřů. Když ještě bojoval v UFC, nenašlo se moc bojovníků, kteří by s ním chtěli bojovat. Chrisi Weidmanovi málem ukopl hlavu kolenem, Luke Rockhold od něj schytal brutální KO a když s ním dvakrát bojoval Robert Whittaker, prozradil pak, že když do Kubánce kopl, bylo to jako kopnout do kamene. Dokonce i Darren Till se nechal slyšet (z části z legrace a z části vážně), že jediný bojovník, se kterým nechce bojovat, je Yoel Romero. Po třech těsných porážkách v řadě ale odešel Kubánec do Bellatoru, kde znovu ukazuje, proč je tak obávaný.

Naposledy to od 45letého Romera před dvěma týdny schytal mladý Američan Alex Polizzi, kterého Kubánec knockoutoval v poslední vteřině zápasu. Romero si s ním celý zápas hrál jako kočka s myší – několikrát jej sejmul na zem tvrdým capákem, ale místo toho, aby jej ukončil, vychutnával si svoji dominanci a dovolil soupeři pokračovat.

Po chvíli bylo sice jasné, že Polizzi nemá moc šancí, jak tento zápas vyhrát, ale předvedl divákům obrovskou tvrdost a odhodlání dobojovat zápas do konce. Ani to ale na Romera nestačilo a kubánský veterán se pár vteřin před koncem utkání rozhodl svého amerického soupeře ukončit. Vyběhl na něj a údery jej sejmul na zem, kde jej chtěl knockoutovat. Polizzi se ještě stihnul zvednout ze země, ale jen proto, aby od Romera dostal zvedák přímo na bradu. Po úderu, který dopadl téměř zároveň s gongem označujícím konec souboje, ale bylo vidět, že Polizzi není úplně při smyslech. Rozhodčí tedy zápas odmával a Romero si zapsal vítězství na TKO v poslední vteřině.

Pro Polizziho to byla teprve druhá prohra v kariéře z celkových 12 zápasů, přičemž v Bellatoru měl šňůru 3 vítězství v řadě.

Bohužel se ukázalo, že tvrdá porážka není jediné, s čím se bude muset 30letý Alex Polizzi vypořádat. Nedávno totiž na svém Instagramu zveřejnil rentgenové snímky z nemocnice, do které byl po zápasu převezen. Ty ukázaly zlomenou čelist a nohu a mladý Američan si tak bude muset dát od zápasení nějaký čas pauzu.

„Ajaj! Asi bychom se měli uzdravit a napít se pro změnu trochu mlíka!“ napsal Polizzi k fotografiím.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Alex Polizzi (@eazypolizzi)

„Chtěl jsem vyslat zprávu a myslím, že jsem tak udělal,“ řekl po zápase Romero. A nezbývá s než s kubánským bojovníkem souhlasit.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články