Bojovník, který vstal z mrtvých, dostal pořádné KO

Bojovník, který vstal z mrtvých, dostal pořádné KO zdroj: Profimedia

Tyller Fortune je jedním z mála lidí, kteří přežili svoji vlastní smrt. Ale ani to mu nepomohlo proti KO od Timothy Johnsona.

Do té doby neporažený zápasník těžké váhy, Tyrell Fortune, který zápasí v organizaci Bellator, utrpěl o víkendu svou první porážku v kariéře, kterou mu naservíroval Timothy Johnson.

Johnson měl za sebou 2 prohry za sebou a výhra se mu určitě hodila. Hned v prvním kole se do Tyrella pořádně rozjel a natlačil jej na klec. Tyrell kontroval pravým hákem, ale Johnson byl se svoji pravačkou o něco rychlejší a o něco silnější a tak se Fortune v bezvědomí skácel na zem.

Na celou akci se můžete podívat tady:

Tyrell Fortune je zajímavý zápasník, který ještě donedávna nebyl poražený a měl za sebou pěkných 8 profesionálních výher. Jeho základ je v kvalitním wrestlingu, ve kterém zápasil dlouhá léta na střední a vysoké škole. Při jednom univerzitním turnaji se mu ale stala nehoda a Tyrell prožil klinickou smrt:

Aby se mladý Tyrell Fortune vešel do nižší váhové kategorie na turnaji ve wrestlingu, musel shodit během šesti dnů téměř 10 kg – ze 104 kg na 95kg. To se mu ale vymstilo, protože těsně před vážením dostal záchvat a přivolaný lékař mu řekl, že mu v důsledku dehydratace selhávají orgány. Celkem se mu zastavilo 4x srdce a jednu dobu byl dokonce prohlášený za mrtvého. Tyrell Fortune ale ukázal, že je bojovník a že své jméno Fortune (což se dá v angličtině přeložit jako „štěstěna“), nenosí nadarmo. Dokázal se vrátit mezi živé a nakonec vyvázl bez následků.

Na celou situaci Fortune vzpomíná takto:

„Zemřel jsem, nebylo tam nic. Nebylo tam žádné světlo. Nebylo tam nic než chlad a prázdnota. Nebylo tam nic. Žádný sen. Bylo to jako by vás někdo vypnul.

Věděl jsem, že jsem mrtvý. Mohl jsem to cítit, když jsem se probudil. Moje nohy, všechno bylo studené. Nebylo to jako předtím, bylo to jiné, temné. Když jsem se vzbudil, hodně mi to změnilo pohled na svět.“

Naštěstí se Tyrell uzdravil a ve světě MMA se mu docela daří, když nepočítáme uplynulý víkend a inkasované KO.

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články