Tafa už po dvou minutách smetl Adamse výstavním KO

Tafa už po dvou minutách smetl Adamse výstavním KO zdroj: Profimedia

Justin Tafa, připomínající maorského válečníka, se s Juanem Adamsem dlouho nepáral a poslal ho k zemi už po sto dvaceti sekundách. 

Těžká váha. Rodilý Američan Juan Adams (28 let) nemá tolik odbojováno, ale svojí kariéru začal pěti výhrami v řadě. Do UFC vlétl skrz Dana White's Contender Series a hned si připsal první zářez nad Chrisem de la Rochem. V loňském roce ale přišly dvě porážky v řadě, naposledy ho v červenci umlátil po necelé minutě Greg Hardy.

Novozélanďan Justin Tafa (26 let) měl do dnešního večera odbojované pouhé čtyři zápasy. DO UFC ale přišel se statistikou tři vítězství, které všechny získal pomocí KO, ale zde narazil v říjnu na Yorgana De Castra, který mu dal tvrdou školu a dokázal ho vypnout už po dvou minutách a deseti vteřinách.

První kolo začalo oťukáváním a především u Adamse bylo vidět, že chce zápas především pomalu kontrolovat. Tafa přistoupil na jeho hru jen na chvíli a po minutě a půl prvním tvrdým úderem naznačil, jak to vidí on. Hned po chvíli totiž vystřelil další dvě velice drsné pravé zadní, ke kterým připojil zvedák trefený perfektně na bradu. V tu chvíli se Adams s hvězdičkami kolem hlavy skácel na zem, Tafa ho ještě párkrát v pádu "pošimral" pěstmi, ale už bylo hotovo. Krásné KO! (Justin Tafa - KO - 1. kolo - 2:00).

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články