David Dvořák skončil v nemocnici se stafylokovou infekcí a v O2 Aréně se tak neukáže

David Dvořák skončil v nemocnici se stafylokovou infekcí a v O2 Aréně se tak neukáže zdroj: Profimedia

Tím se rozpadl také jeho duel s brazilským bojovníkem Alencarem a organizace OKTAGON MMA musela narychlo shánět náhradní duel.

Svět ultimátních zápasů, a především ten český, zasáhla nepříjemná zpráva. Podle posledních informací na instagramovém účtu organizace Oktagon MMA se příští víkend v O2 Areně neukáže evropská jednička v muší váze, David Dvořák. Prodělal prý stafylokovou infekci, je napojený na kapačkách a bere antibiotika.

Stafyloková infekce se může projevovat různými příznaky jako jsou například abscesy na kůži  po celém těle. Největším problémem je ale především velice oslabená imunita, která může vyvolat další zdravotní komplikace. To také potkalo Dvořáka, který je momentálně upoutaný na lůžko a nemůže bojovat.

Díky tomu tak zatím nebude moct navázat na téměř sedmiletou šňůru bez prohry a jeho zápas s Brazilcem Kayckem Alencarem je kompletně zrušený. Místo nich OKTAGON MMA nabídne česko -slovenský souboj Pavla Salčáka se Simonem Michálkem. Exotický soupeř, který měl bojovat s Dvořákem, tak do Prahy vůbec nedorazí. Stejně jako jeho domácí organizace mu držíme palce, ať se co nejrychleji, a především bez následků, uzdraví. 

Zdroje:  Instagram Oktagon MMA

Nejnovější články