Martina Jindrová zná soupeřku pro svůj debut v zámořské PFL!

Martina Jindrová zná soupeřku pro svůj debut v zámořské PFL! Martina Jindrová | zdroj: FOTO: I am Fighter

Martina Jindrová si to v březnu rozdá o soutěž, kde se bojuje o jeden milion dolarů. V cestě ji bude stát neporažená Portugalka.

V nedávném článku jsme vás informovali, že českou bojovnici Martinu Jindrovou čeká 4. března premiéra v Challengeru třetí největší americké MMA organizace The Profesional Fighters League (PFL), kde se pokusí zabojovat o plnohodnotnou smlouvu.

Dnes v noci se Martina Jindrová (3-2), která je na poli bojových umění zkušenou hráčkou (několikanásobná mistryně světa v kickboxu a Muay thai), konečně dozvěděla jméno protivnice, takže už se může začít připravovat na konkrétní styl.

Ten by jí navíc mohl poměrně vyhovovat, protože se v kleci postaví proti mladé postojářce Jacqueline Cavalcanti. Tato Portugalka, jež je také bývalou kickboxerkou, má na profesionální MMA scéně odbojované dva zápasy a v obou dokázala zvítězit (jednou na body a jednou TKO). Prezentuje se navíc hodně agresivním stylem, takže se můžeme těšit na velice zajímavý střet.

A co čeká Martinu v případě vítězství? Velice pravděpodobně obdrží jeden ze dvou typů smluv. V prvním případě by si mohla vysloužit účast v sezóně 2022, kde se bojuje o pohádkovou odměnu v hodnotě 1 milionu dolarů. V tom druhém by mohla dostat takzvaný vývojový kontrakt, který by ji podle její výkonnosti měl zajistit účast v některé z budoucích sezón.

Pokud by to vyšlo, byla by Martina dalším českým želízkem v ohni americké PFL, které se nedávno upsal také bývalý šampion Oktagonu a veterán UFC, Viktor Pešta. Nezbývá tedy než držet palce, ať jsou české vlajky v USA co nejvíce úspěšné.

Tady se můžete podívat na ochutnávku v podobě druhého profesionálního MMA zápasu Martiny Jindrové z roku 2019 proti litevské bojovnici Inze Kaledaite, kterou Martina ukončila hned v prvním kole.

 

Zdroje:  tisková zpráva - PFL

Nejnovější články